Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnnnnnnnnnnnia

JESTEM W CIAZY! BLAGAM POMOCY! NIE MAM SIE DO KOGO ZWROCI

Polecane posty

Gość Annnnnnnnnnnnnnnia

JEstem w ciąży kochałam sie i zrobiłam test po 8 dniach. jak mam usunąć mam 17 lat test wykrył że jestem powtarzałam 3 razy mój ginekolo powiedział że on nie da żadnych tabletek i co teraz jakie są tabletki na poronienie lub jakiś inny sposób i do ilu dni ciąży można je stosować prosze o pomoc bo już mam myśli samobujcze i mieszkam w internacie powiedziałam rodzicom powiedzieli że nie mam już po co wracać boje sie nawet nie mam pieniedzy na życie a co dopiero na inne sprawy

Gość Annnnnnnnnnnnnnnia
i to prawdopodobnie z własnym psem

Gość Ewaldi
zwróć się o pomoc do MOPS w tej miejscowości

Gość o ho ho ho.... ..n .
wiesz co jak sie nie chce ciazy bo sie nie ejst na nia gotowym to najlepiej powstrzymac sie od sexu a nie pozniej lamentowac ale coz stalo sie...a co na to ojciec dziecka i jego rodzice?

Gość jeśli to bardzo wczesna
przede wszystkim to zwróć się do ojca dziecka, bo sama chyba sobie nie zrobiłaś ciąży?

Gość jeśli to bardzo wczesna
nie doczytała. MARNE PROWO!!!!! Po 8 dniach ZADEN test nie wykryje ciąży

Gość Annnnnnnnnnnnnnnia
Nie znam ojca....

Gość Annnnnnnnnnnnnnnia
umarł zanim się urodziłam

Gość archer70
no to zacznij myśleć nad imieniem; propronuję: Pikachu, Reskio, ew. Cywil, bo Szarik to każdy Burek tak ma, albo X-file, dla upamietnienia eksperymentów z biednym pieskiem; to teraz poszukaj sobie chłopa, na forum tysiace chętnych i jeszcze się wybzykaj za wczasu :)

Gość kurwa_to_przegiecie
URODZ TO DZIECKO I ZOSTAW W SZPITALU JAK JUŻ COS A NIE DOBIERAJ ŻYCIA NIEWINNEMU CZLOWIEKOWI ( mowa o dziecku). Co ono winne całej tej sytuacji?? Dzieci się na świat nie proszą...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bedzie mialo przynajmniej szanse na normalna rodzine i bedzie zylo!!!!!!! Nie masz sumienia dziewucho???????????????????????????? Jesli to nie prowokacja a prawda i usuniesz nie daj boze to dziecko to zycze ci abys nigdy wiecej nie mogla miec potomstwa !!!!!!!!!!!!!! Za sama taka mysl powinni kurwa karac !!! Zglaszam ten temat na policje !! Jesli usuniesz dziecko to od tej pory powinnas sobie zdawac sprawe z konsekwencji jakie poniesiesz prawnie za ten czyn !!!!!!!!!!!!

Gość o ja padne co za pokra
kurwa_to_przegiecie ja tobie też zyczę tego, bo to jej sprawa czy usunie a nie twoja pierdolona debilko

Gość kurwa_to_przegiecie
idź strugaj ołówki bo w poniedziałek szkoła...

Gość 25_25
Skontaktuj się z ojcem dziecka. Wyjaśnijcie sobie to. Jeżeli nie jesteś gotowa zawsze możesz to dziecko oddać.

Gość archer70
"ale powiało chłodem" - to w wersji Madagaskaru :) "ale k.u.r.w.a. powiało chłodem" - to w wersji kafeterii :P