Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sziwaa

tajemnica odkryta

Polecane posty

byłam adoptowana.teraz przez przypadek znalazłam dokument....jestem żydówka...co mam zrobic.?osobiście nie mam nic przeciwko nim.powiedzieć męzowi?

Gość lubię mieczyki
A mąż ma coś przeciwko Zydom?

kiedyś siejego zapytałam co by zrobił,gdyby sie okazało,że jestem żydóeka,nie dał konkretnej odpowiedzi,aleto by chyba nic nie zmieniło.pewna na 100/-nie jestem...pytając się nie wiedziałam o tym,ale gdzieś w podświadomosi to czułammmmm duzo by pisac.

Gość Ewaldi
akurat to prawda i już dałem się nabrać , Żydzi nie wyrzucają swoich dzieci do śmietnika i nie zostawiają do adopcji dla gojów

czy ktoś w to uwierzy akurat mnie to wcale nie interesuje....są różne koleje losu..jak ktoś nie wie niech się nie wypowiada.bo nie wie kto mnie wychowywał.mama adopcyjna zmarła jak miała m48 lat,nie zdążyłam się dowiedzieć.blondynów w rodzinie po prostej linii nie ma...

Gość iinntterresującce
a miałas matke zydówke czy ojca żyda?

Gość mamusia 3 budrysów
masz obrzezanego ?

Gość shiga
zamiast probowac dowiedziec sie czegokolwiek o rodzicach, probowac ich odnalezc to przejmujesz sie jakas pierdola ze dziakowie byli zydami :O

dla mnie to szk.rodzice nie zyja.....ci prawdziwi.byłam wychowywana jak większosć z was....też byście byli zszokowani....nie wierzę,że było by wam to obojętne.nie mam nic przeciwdzidziekko zydom i nie miałam.dziekuję tym którzy mnie wychowali,ale juz nie zyja...to,że byłam adoptowana to dowiedziałaam się jak miałąm 16 lat.a teraz po nastu latach,że jestem żydówka.to nie jest takie proste..

Gość mamusia 3 budrysów
izrael welcome to

Gość faggdgbsthsthhttthn
Pisałaś że czułaś, że jesteś adoptowana czy że jesteś żydówką? Wyjaśnij jak to czułaś. Co to znaczy?

nikomu nie przeszkadzam,wręcz przeciwnie pomagam.pracuję w czerwonym krzyżu i nigdzie się nie wybieram.ale smieszne...

Gość guyfyivhjb
up

Gość hanna_____
Sziwa ale z tego problem robisz, jakbys byla tredowata :O ja jestem zydowka od strony mamy i jakos nikt sie nad tym nie rozczulalal, maz takze nie. Ludzie robicie z igly widly

Gość iinntterresującce
narodowość żydowską dziedziczy sie w linii żeńskiej. Musiałabyś być córką żydówki, aby sanma być żydówką

za dużo by pisać.czułam i jedno i drugie.....a zwłaszcza,że jestem żydówką.może dlatego że dorosli tylko do mnie mówili np.idz umyj oczy bo masz brudne,lub idz się umyj,co ty taka ciemna,jeszcze lato daleko.a do koleżanek nikt tak nie mówił.gdy miałam tak 5,6, lat to mnie zaczęło zastanawiec,ale nic nie myslałam.to jest dziwne,ale jak coś było o ich kulturze to chłonęłam tę wiedze.dlaczego?nikt przecież mi tego nie powiedział.nie da sietego wytłumaczyc.wiele takich dziwnych odczuć miałam....za duzo pisania.

to nie chodzi o to ale ja nie jestem małolata,a tu taka informacja,to nie jest dla mnie takie łatwe.na pewno mi to przejdzie,ale na dzień dzisiejszy jestem w szoku.