Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek 22

ex i ja=sex= on ma inna

Polecane posty

Gość smutasek 22

czy ja jestem taka pojebana-mialbyc slub odwolany bo zauroczyl sie -ja nadal go kocham po 6 latach zerwal po razx 10 teraz ma nowa dla ktorej zerwal zareczyny odwolal slub a zdradzaa ja ze mna-2 tygodnie z nia byl i zdradzil 3 razy :) ja go kocham nie mam wyrzotow

Gość smutasek 22
przeciez to zauroczenie powinnien hmm nie zdradzac ja a cieszyc sie z zycia z nia-nasze poczatki byly swietne-a teraz on czesto jest taki zamyslony !! jak mowi o niej nie ma tej iskry-mowi milo ale nie ma tego czegos ...

Gość Zuzkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z czego sie cieszysz ze facet traktuje Cie jak ściere? zacznij sie kobieto szanowac, jakby mi koles taki numer wyciął to bym nawet na niego napluc nie chciała

Gość smutasek 22
nie umiem odizolowac sie od niego

Gość Zuzkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem ze po 6 latach ciężko ot tak zapomniec, ale postaraj sie z całych sił dla samej siebie olej kolesia, zasługujesz na kogos lepszego ;)

Gość sfsfsf
jest tylko i wylacznie 1 wyjsice: nie mozesz mu dac sexu dopuki nie zdecyduje sie na Ciebie, jesli bedziesz lamala ta zasade to przegralas, oczywiscie nie gwarantuje to powrotu ale gwarantuje najlepsze mozliwe rozwiazanie problemu dla was w ciagu najblizszych dni lub tygodni

Gość smutasek 22
on jest taki glupi tyle dla niego robilam tak bardzo kocham a on wbil mi noz w plecy tak bardzo go kocham ze godze sie na uklad-sex i my !!!zawsze wracal ale po czasie a dopiero minelo hmmm miesiac od tego rozstania, ale teraz jest taki ze na wszystko ma czas kiedys go nie mialll

Gość smutasek 22
drugie zauroczenie teraz ma -moze ktos powie ze to glupie ale problem jest ze bylismy od mlodych lat razemp nie szalalam on tez- ludzie na disco my we domku razem,,,, moze on potrzebuje czasu dla dorosniecia!!! czemu nie ma wyrzotow z ta obecna panna -zdradza ja- miala ona faceta ktory zdradzal ja i rozstali sie po 4 llatach teraz wpadla z deszczu pod rynne

Gość do smutesek
Ty zamiast siedzieć w domu i czekac na niego też znajdź sobie kogoś. Skoro on ma kogoś to czemu Ty nie możesz? Albo chociaz tak sie go kurczowo nie trzymaj.

Gość madzik ooooo
nie znajdz sobie kogos ten ktos sam przyjdzie nie musisz szukac a teraz odpocznij zrob cos dla siebie a o nim kategorycznie zapomnij. Nie wiesz ile razy Ciebie zdradzal podczas zwiazku! skoro ja zdradza po 2 tygodniach to nawet nie chcialabynm zliczac .. jak ktos jest nimfomanem i zdradza to z tego nie dasie zmienic wiec pozostaje ci sie cieszyc ze juz masz za soba ten toksyczny zwiazek i teraz masz szanse na prawdziwego porzadnego kochajacego faceta :)powodzenia!

Gość dziewczyno szanuje sie
""tak bardzo go kocham"" nie jest powodem zeby mu dawac dupy jak rucha sie z inna:o

Gość dziewczyno szanuj sie
.