Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołzicho

haha, ale wysłałam esa mojemu facetowi

Polecane posty

Gość zołzicho
siłka, z tego co widzę, to ciebie nie wiele zadowala w życiu, więc się nie przejęłam, tylko mam pytanie następujące - co ty tutaj jeszcze robisz?

Gość dsffsdfsdfsdfdsfs
zołzicho, luzuj porty :D Rozumiem, że ty jesteś na każde zawołanie? :D To musi być wyczerpujące. :)

Gość dsffsdfsdfsdfdsfs
"bo idzie jutro rano wczesnie na silownie chlopaka sobie szukac" Hahaha :D Co tutaj robię? Jem sobie czekoladę i się z was nabijam :)

Gość dsffsdfsdfsdfdsfs
Poza tym, na siłownię chodzę dla przyjemnosci, a nie z poczucia obowiązku :) Mam dobrą przemianę materii i mogę siedzieć i się obzerać, ale lubię wyjsć na rower, an siłownię właśnie albo na spacer :P

Gość zołzicho
zadziwia mnie tendencyjne myślenie takich 200-to letnich kafeteriowych frustratek, gdyby się do wieku nie przyznała, to bym obstawiała na wczesny okres przekwitania, anie na 20-lat, co za czasy. Na szczęście to tylko nieselekcjonowana grópa z tego przedziału wiekowego, może są jeszcze 20-to latki, które poziom podciągają, w co gorąco wierzę.

w ogole jestes zajebista laska- basen, kino, czekolada... :) jestem pelna podziwu...no i ta przemiana materii. napisz kur wa pamietnik na swoj temat bo tu cie nikt nie lubi i nie wiem po chu j tu siedzisz skoro nikt cie tu nie chce ty nachalny przylepcu... wypier dalaj :)

Gość zołzicho
czekam na kąśliwe komenty odnośnie moich błędów ortograficznych!!! W końcu można jakąś wyższość pokazać, wyżyjcie się :P

wyobraz sobie ze mój kuzyn jest wlascicielem i trenerem najwiekszej silowni w moim miescie iczęsto u niego bywam, czesto rowniez sie z nim spotykam i opowaida co takie "spedzajace aktywnie czas" wyrabiają :D więc tak, moge powiedzieć ze znam to z doświadczeń bliskiej mi osobny :D kochana, tak moj swiat kreci się wokoł mojego mezczyzny którego kocham nad zycie i to z wzajemnoscią. Minely juz 3 lata a my jesteśmy rownie szczesliwi. mamy dom który razem wyremontowalismy, zareczylisy sie poltorej roku temu, przeporwadzamy się. Data slubu juz ustalona, jestem najszczesliwszą kobietką na świecie. Mam wszytsko to co mi potrzeba Mam swoje zycie już poukładane i nie zrezygnuje z tego bo komus się to nie podoba :) zobaczymy za kilka lat jak dojrzejesz i zobaczymy CO dla Ciebie bedzie najwazniejsze.. Możesz nawet wylądować znów na kafe piszac tematy " samotnosc mnie przerasta" tak jak wiele inncyh osob. A wtedy JA Ci powiem - olej facetów przecież oni są nie potrzebni - idz na siłownie :D I nie siedze w domu czekajac na telefon od mego faceta jak jest w pracy - bo czekać nie musze. A jeśli nie da znać to wiem że tak jak np autorki facet padł bo byl wykonczony :) Mimo wszytsko wole uslyszeć czy wszytsko u niego wporządku bo się martwie o faceta z którym dziele zycie baj bay itd :D

Gość zołzicho
niechsekazdyrobicosechce mocne! Czytałam Cię dziś na innym topie, podoba mi się twój tok rozumowania ;)

Widzisz :) No ale co ty chcesz od facetów ? Jesteś lesbijką czy masz jakiś inny problem ?? Kocham to dzwonie i pisze, czekam, tęsknie. Tak jak i on.. Widze ze masz przykre doświadczenia.. i naprawde zycze Ci abyś szybko zaznałą co to są uczucia wyzsze :)

Gość dsffsdfsdfsdfdsfs
"Grópa" zajebista :) Pozdro :D "temat bo tu cie nikt nie lubi i nie wiem po chu j tu siedzisz skoro nikt cie tu nie chce ty nachalny przylepcu... wypier dalaj" Ojej, nikt mnie nie lubi? :( Na anonimowym forum? Ojeeej. Dobrze, że nie jestem tobą, bo już w ogóle nie miałabym się do kogo odezwać :P Preferuję życie REALNE, a nie wirtualny żywot :D No i kultura się pojawiła. Nareszcie :D

Gość zołzicho
Wenuska, zabiłaś mnie!!!!! baj bay itd :) gratuluję, że Ci się układa życie, tak jak sobie wymarzyłaś, zasługujesz na to 🌼

a ja mam faceta :classic_cool: i co ? :D zreszta czekolade też mam :D Ale nie jem bo mimo ze MAM DOBRA PRZEMIANE MATERII to jest to niezdrowe i nie mam zamiaru się za kilkanascie lat użerać z cholesterolem :classic_cool: A od tej siłki - zeby Cię stawy nie bolaly... Miałąm sklep z odzywkami kulturystycznymi i powiem Ci że preparaty na stawy się najlepiej sprzedawały, bo ktoś nie znał umiaru :)

Gość zołzicho
siłka, ale jesteś uległa suczka, wiedziałam, że dasz głos, żeby poprawić mojego orta.

Gość dsffsdfsdfsdfdsfs
"Kobietką"? Ile masz latek, kobietko? Ile wiosenek? :D Na prawdę współczuję ci, że twój świat kręci się wokół twoje narzeczonego/męża. Kiedyś może przyjść taki dzień, kiedy sielanka się skończy. Ciekawe co wtedy :P Poza tym nie rozumiem, dlaczego czepiasz się wszystkiego co piszę i godzinę przeżywasz :D Siłownia cię męczy, czekolada... ja wiem, że większość z was jest leniwa i gruba, ale niestety, nic na to nie poradzę :) Gratuluj wyremontowanego domu :) Dobrze, że mi o nim napisałaś :) Może teraz ja napiszę, co mam? Czy skończymy ten pokaz próżności na miarę polaczków z hameryki?

Gość zołzicho
niechse, święte słowa, swój na swojego zawsze wpadnie ;)

Gość dsffsdfsdfsdfdsfs
Cudowna wenus, widzę, że bardzo się o mnie martwisz :D Nie jedz czekolady, nic nie jedz :D Poskub sałaty trochę :D

Dziękuje :) No bo prosze Cię :D przyjdzie to to i gada wszytskim jak to wielce jej się zycie wiedzie :D Ale jak juz mowie zobaczymy za kilka lat jak zostanie sama :D albo skoro jest taka idealna znajdzie faceta który będzie tylko chciał ją .... wykorzystać. Choć tego jej nie zycze. Nie zaznała prawdziwej miłości, albo zaznała i byłą skrzywdzona i się teraz wyzywa :o A może trafilysmy na twardą feministke? A rzeczywiscie czekanie na telefon od ukochanego, którego chce się usłyszeć jest tak poniżające i oznacza ze jestesmy na zawołanie 😴 Twoje wnioski są zdumiewajace

Gość dsffsdfsdfsdfdsfs
Do feministki mi baaaaardzo daleko :) Powinnaś to już dawno zauważyć :)

Gość zołzicho
siłka, groźby są karalne, błagam, nie pisz nam co masz......Po za kompleksami i cholesterolem ofkors, bo to już wiemy, ale daj żyć, na noc więcej sekretów nam nie zdradzaj!

Gość dsffsdfsdfsdfdsfs
Skoro już piszemy o domach pomyślałam, że dorzucę swoje 3 grosze :D

Wole sałate od czekolady :classic_cool: Siłka - a co to jest siłka ? skoro mamy się czepiać zdrobnień to proszę bardzo :classic_cool: Tak moim celem w zyciu mieć kochająca rodzine, dom i szczęście. Nie piękny wygląd idealna figura i imprezy :D - Chociaz z niczego nie rezygnuje. NAprawde Ci wspolczuje TWojego myslenia.. sielanka się skonczy ale bedziemy mieli siebie nawzajem juz nie jeden problem pokonaliśmy i nie jeden pokonamy :) A miłość prawdziwa wiele przetrwa, gdybym nie była pewna tego co jest to ten facet nie stałby się częścią mego życia, naszczescie jest i będzie. KAżdy ma inne podejscie, ale ty skoro widzisz ze autorka jest taka a nie inna i tak tutaj rzucasz swoimi podgladamy wręcz wpisując w nie Autorke tmatu

Gość dsffsdfsdfsdfdsfs
"A miłość prawdziwa wiele przetrwa, gdybym nie była pewna tego co jest to ten facet nie stałby się częścią mego życia, naszczescie jest i będzie." Hahahahahahah :D Ile ty masz lat, 12? Nie życzę ci źle, ale żebyś się kiedyś nie zdziwiła :)

Gość dsffsdfsdfsdfdsfs
Mam dom, mam psa :) Ba, nawet kota mam :)

Gość zołzicho
Nie trzeba mieć 12 lat, żeby ufaćw szczerość uczuć mężczyzny, skoro tak bardzo pragniesz być sama - nik,t Ci nie broni, nie rozumiem tylko, dlaczego tak szydzisz z ludzi szczęślwych, którzy wyznają inne proirytety w życiu, niż twoje?