Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona:-(

Wybaczenie zdrady- możliwe?

Polecane posty

Gość zdradzona:-(

Czy sa tu osoby które wybaczyły zdradę i są w związku dalej? Czy zdrada może uleczyć związek? A może są tu faceci którzy zdradzili zony i zona wybaczyła i jak teraz się zachowujecie? Dbacie o związek czy nadal po cichu szukacie innych kobiet?

Gość ona hgjk
jest mozzliwe, jesli wierzysz w Jezusa , odrzuć logike, ktora karze ci zakonczyc ten zwiazek, bo cie skrzywdzil, bardzo, i zapewne zasluguje na to by nim rzucic o sciane, z calych sił, by chodz troche ułagodzic ból, na rzecz myślenia miłością, otwórz serce, nie dopuszczaj logiki, i przebacz, uwierz ze bedzie dobrze.

Gość eddsa
w Jezusa nie wierze ale wybaczyc to bym wybaczyla jakbym naprawde kochala i wiedzialabym ze tobyl czysto mechaniczny sex bez zadnego uczucia, tylko zaspokojenie swojego l testosteronu, lecz jesli faacte bym kochal dwie kobiety to bym sie sama pierwsza usunela z jego zycia, ale jakby to było bezemocjonalne przespanie sie z jakas dupa to bym wybaczyła

mnie zdradzil chlopak i wybaczylam mu minelo dwa lata juz od tego ja nadal pamietam ale nie boli mnie tak jak na poczatku obydwoje sobie obiecalismy ze nie bedziemy o tym rozmawiac sam nie chcial i strasznnie zalowal, jednak nie ma to jak szczera rozmowa, ja do tej pory pamietam i chyba podswiadomie niedopuszczam do sytuacji zebyy nie byl sam gdzies na imprezie itd.

tylko mnie chlopak nie uprawial seksu z tamta,tylko sie calowali na szczescie...

Gość trtrtyrytryr
niechsekazdyrobicosechce - ta, po nicku i sposobie pisania to na pewno jesteś kochanką hahaha masz wyobrażnię dziewczynko.

Gość trtrtyrytryr
eeeee.. no tylko się całowali, więc trzeba było napisać od razu że o to chodzi.

Gość a ty Iftar chyba 50 lat
.

nie zdrada nie leczy... zdrada dobija. Nie znam związku w którym po zdradzie wszystko wróciło do "stabilizacji"... zawsze były kłótnie, więcej kłótni, brak zaufania, wypominanie , pretensje...

Gość zdradził,wybaczyłam
ale nie zapomniałam.zżera mnie to od środka.czasem,gdy przypomnę sobie nienawidzę go z całych sił.jestem pewna,że odejdę od niego.życie z takim facetem nie ma sensu.

Gość centurion*
zdrada to koniec

Gość serniczkowadziewczyna
mój mąż zdradzal 2 m-ce. wybaczylam. nigdy nie zapomne. z dnia na dzien jest coraz lepiej

Gość bella 19
Tak ja wybaczyłam zdradę raz! Myślałam że już się nigdy nie powtórzy ale byłam w błędzie ! Drugi raz też wybaczyłam ale nie ufam!

Gość Kaddarka
Zdrady sie nie zapomina. I zdradzacza sie nie szanuje...

Gość tak sobie wymyśliłam
Nie da się żyć normalnie po zdradzie. I nie ma czegoś takiego jak mała zdrada, duża zdrada, mechaniczny seks i inne pieprzone wytłumaczenia. Zdradzaczowi mówi się WON i zaczyna życie od nowa. Ja tak zrobiłam i ani sekundy nie żałowałam :D