Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacuska22

bolesci piersi

Polecane posty

Gość kacuska22

witam.... mam maly problem. a mianowicie spuznia mi sie okres juz 2 tydzien zamiast tego bola mnie piersi odczywam kilka razy dziennie bol podbrzusza czsami mniejszy a czasami wiekrzy... niemam pojecia z czym to moze byc zwiazane... stresujacych sytuacji w pracy jak i w domu niemam wiec na pewno niejest to zwiazane ze stresem, jednakze jest to dosc niepokojace... zastanawiam sie czy to moze nalezec do objaw ciazy... wspolzylam i wspolzyje z narzeczonym bez zabezpieczenia rowniez w dni plodne, bardzo chcielibysmy malego szkraba jednakze prubujemy juz od ponad roku co miesiac i nic ciazy jak nie bylo tak niema, ale to oczym pisze wyzej jest naprawde dziwne jeszcze nigdy mi sie takie cos nie przytrafilo. fajnie by bylo gdyby to jednak bylo jakimi kolwiek oznakami ciazy... mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc, i odpowiedzi. zapewne macie wiekrze doswiadczenie w tych sprawach nizeli ja.... z gory dziekuje oraz pozdrawiam :)

Gość kacuska22.
sam jestes idiota/ka i nie jestem analfabetka tylko dyslektykiem a to roznica palancie!!!! po za tym dzieki za rade okres juz nie raz spuznial mi sie dwa tygodnie i ciazy nie bylo i nie ma do tej pory tylko tym razem doszly dziwne bolesci i jesli myslisz ze jestem idiotka to co ja mam myslec o tobie wcale do smiechu mi niejest bo bole sa nie przyjemne.... a zreszta po jaka cholere ja ci sie tluku tlumacze..... pisalam ze czekam na odpowiedzi a nie na kretynow bo widac takich tu nie brakuje.....

Gość dsadssfa
mnie tez denerwują takie durne pytania, przecież nikt tu nie jest jasnowidzem, co za problem kupić test i sprawdzić, wtedy wszystko będzie jasne. dyslektyk- ładne wytłumaczenie w dzisiejszych czasach analfabetyzmu. zreszta program sam podkresla bledy, wiec mozna poprawic

Gość izka.87
ja miałam takie objawy i jesrem w ciąży

Gość kacuska22
dyslekcja niejest zadnym wytlumaczeniem tylko prawda.... nie musisz wiezyc wcale nie zalezy mi na tym zeby mi ktos uwiezyl mam to gdzies.... a pozatym nie pytam o jasnowidzenie ciemniaki... jesli denerwuja cie takie pytania to po co odpisujesz to tylko swiadczy o tym kim ty jestes.... a kolezance izce bardzo dziekuje za odp... chociaz jedna normalna....

Gość kobieto pomyśl sama
skad ktokolwiek tutaj ma wiedziec czy ten akurat ból piersi to objaw ciąży czy nie.....przeciez to jasne że jedne kobiety piersi bolały a inne nie więc jaki to jest wyznacznik dla ciebie????????? nie obczajam takich idiotycznych pytań, przecież chyba to jasne że nikt tutaj nie da ci odpowiedzi czy to ciąża czy nie.... ja ci mogę powiedziec: ten ból może być objawem ciąży ale nie musi...i co jesteś usatysfakcjonowana;);)