Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huo8uy0p8

MAM 20 LAT I CZUJE SIE STRASZNIE SAMOTNA...............

Polecane posty

Gość huo8uy0p8

Mam rodzinę, studiuję dziennie, ale jestem cholernie samotna. Właściwie mam tylko jedna prawdziwą przyjaciółkę na której nigdy się nie zawiodłam, bo inni przyjeciele okazali się fałszywi i wypieli się na mnie, kiedy miałam problemy. A najbardziej chyba doskwiera mi brak faceta. Po prostu chciałabym miec bliska osobę, nie jestem typem "singielki z wyboru". Nawet teraz facet, który mi się podoba jest dla mnie zbyt odległy, nie zwraca na mnie uwagi. Nie jestem brzydka- szczupła, sredniego wzrostu brunetka z niebieskimi oczami. normalna. Nie jestem tez typem imprezowiczki- wolę domówki niz głosne dyskoteki. I tak wydaje mi się,że zycie przecieka mi przez palce.

Gość moze jestes lesbijka
j.w

Gość dzennifer pejcz
jak bylam w Twoim wieku, a bylo to dwa lata temu:P, tez czulam sie bardzo samotna. wzielam wiec sprawy w swoje rece, rzucilam sie w wir internetowych randek. wynik-bylam juz z trzema facetami, 2 dalam kosza, kilku dalo mi:P kochanie, nie jestem pieknoscia, i wierz mi wyglad nie gra az takiej roli. musisz nabrac pewnosci siebie, a nabierzesz jej obcujac duuuzo z facetami. innej rady nie ma wg mnie.

jesli obracasz sie w towarzystwie kobiet to sobie nie znajdziesz faceta ...

Gość dzennifer pejcz
co do dyskotek-ja wole disco niz domowki, choc wszystko ma swoje uroki. ale akurat na dyskoteki bym nie liczyla, bo tam nigdy wziecia nie mialam, maja je najczesciej lasie w bialych kozaczkach i spodniczkach do pepka. wyjatkiem sa inne dziolchy z klasa, ktore tam poznaly swoich chlopakow, ale to sa wyjatki;]

Ty mi tu niebieskimi oczami oczu nie mydlij, rozmiar cycek podaj a nie jakies bzdety piszesz :classic_cool:

Gość fgfd
nie masz faceta bo zaden facet nie podejdzie do dwoch kobiet siedzacych na lawce w parku , bo sadzi ze to lesbijkii .. Rowniez nie podejdzie do faceta i kobiety bo sadzi ze to para.. Ale jesli dziewczyna sama siedzi na ławce to pewnie jakis koles na pewno do niej zagada ..

Gość huo8uy0p8
dresiaż--dobre:D faktycznie, przebywam głównie w towarzystwie kobiet.... Lesbijką nie jestem, o nie! Miałam faceta przez rok, ale niestety okazał się maminsynkiem, nawet w intymnych sprawach o mnie nie zadbał i jestem nadal dziewicą:)

Gość pokaż posladek
j.w

faktycznie, przebywam głównie w towarzystwie kobiet. no i dlatego nie masz chłopaka ..

Gość huo8uy0p8
to co mam zrobic?? sama mam isc do baru/na dyskoteke?

Jak bedziesz sie prowadzac jedynie z koleżankami to od razu zainwestuj w kolorowy energiczny wibratorek elektryczny bo żaden chłop do Ciebie nie podbije. Pomyśli, że albo jestes lesba albo jakas jechowa

Gość huo8uy0p8
ale mnie nie pociagaja faceci w dresach:)

Gość huo8uy0p8
:D :D :D to kusząca propozycja

Gość huo8uy0p8
to był podszyw ale nie pokzae cycków:P

Gość modio
gorąca jesteś

Gość masz jakiegoś syfa na plecach
:o

wyjdź do ludzi i tyle. Z koleżankami to do emerytury będziesz się prowadzać. Ile Ty masz lat?

Gość huo8uy0p8
bo cyckow nie mam ale za to mam szerokie zainteresowania i biodra

Gość huo8uy0p8
nie bede sie prowadzac z kolezankami, bo jak mówiłam, nawet przyjaciółkę mam tylko jedną. Wyjdz do ludzi-chce to zrobic, ale jakos nie wiem, nie moge sie zebrac.