Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madiziaa

Spoźniajacy sie okres?

Polecane posty

Gość madiziaa

Wczoraj mialam dostac okres, dzis tez go nie ma ( zazwyczaj dostaje rano imam od samego rana (o.5-6) juz takie bolesci ze spac nie moge a tu nic ... nie mam pojecia czemu, moze tak zwyczajnie sie spoznic skoro zawsze mam regularne 28 dn. Nie chorowala, nie bralam lekow, nie stresowalam sie bardziej niz zwykle, nie zmienilam klimatu, zadnych zmian nic nowego, tylko ze u mnie sie okres nie spoznia. Ciaze tez mogla bym niby wykluczyc ale teraz to sama nie wiem.

Gość madiziaa
a wy to macie jakas faze z tymi testami, przecez nie musze byc w ciazy, wole poczekac z 2 dni jeszcze a nie kase wydawac na darmo pewnie. tylko zastanawiam sie jakie moga byc jeszcze przyczyny spozniajacej sie miesiaczki

ale dziewczyno tu nik nie jest wrózka ani lekarzem i nikt ci tego nie powie nie rozumiesz?????to jak nie chesz zrobic test to po co sie glupio pytasz

jeśli nie czujesz się źle i nie stresowałaś sie ostatnio to dziwne że ci się spóźnia okres.Ja tak miałam raz w życiu ale wtedy stres był przyczyną.Spowodował małe zaburzenia hormonalne,małe bo krótko trwające .Kolejny okres był już o czasie

Gość madziiss
teraz to juz w ogole zagadka, dostalam ale takie plamienia, nie okres, dzis rano.Moze sie rozkreci ale w sumie ani mnie brzuch nie boli ani nic, a zawsze boli mnie brzuch dosc mocno, w sumie to nawet nie plamie caly czas tylko jak bylam siku to zauwazylam :P

może masz jakieś zmiany hormonalneMi sie w ten sposob okres zaczyna od jakichś czterech misięcy,w ten sposób tzn.że najpierw mam plamienia dwa dni i bez żadnych bólów brzucha ,na trzeci dzien zaczyna boleć brzuch i jest okres już normalny a nawet za obfity niż kiedyś.Miałam w październiku 28listopada ,w tym miesiącu też mam 28list.ale zaczeło się od plamień.Zastanawiam się czy nie poradzić się lekarza czy to jest normalne.A u ciebie pewnie zacznie się normalny okres jutro,tak myślę.Mamy obie może jakieś zmiany hormonalne ale dlaczego ???

sorki za pomyłkę w mojej wypowiedzi u góry.-miałam w pażdzierniku 28 - bez tego listopada powinno być hi hi

Gość madziiss
no wlasnie troche sie martwie, cale zycie mialam regularny okres co 28 dni,moze z 2 razy zdarzylo s ie ze 29 dni ale to bylo zwiazane zawsze z czyms, no i po tabletkach mialam przez pewien czas nieuregulowany okres. A teraz to nie wiem. Wyglada jak bym juzprzestala plamic, ale ogolnie jestem mysli ze okres przyjdzie, tylko kiedy? I czemu tak pozno?

z tego co sie orientuje to póki co u ciebie wszystko mieści sie w normie(pod warunkiem że dostaniesz okres lada dzień,bo już plamienie sie pojawiło) ale jak zacznie ci się bardziej opóźniać to wtedy może to świadczyć o jakiejś chorobie