Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan M

Co zrobić ?? :(

Polecane posty

Gość Pan M

Moja narzeczona była jakiś czas temu na usg! Byliśmy mega szczęśliwi jak się dowiedzieliśmy że będzie chłopczyk, chociaż ja wolałem od początku mieć córeczkę ! Wybraliśmy imię, kupiliśmy prawie wszystko pod chłopaka. Widziałem jak jest szczęśliwa jak wybierała te wszystkie rzeczy dla naszego maluszka! Wczoraj miała następną wizytę na usg i po jej minie jak weszła do samochodu myślałem że coś się stało z naszym dzieckiem! Okazało się że to dziewczynka 100%. Ja jak głupi uradowany a ona co... ??? Przez pół dnia chodziła smutna i się nie odzywała do nikogo! Nie odbierała telefonu od rodziny i znajomych którzy też się bardzo cieszyli że będzie dziewczynka! Pod wieczór jak wróciłem ze sklepu leżała i łzy jej strasznie leciały nie wiedziałem co zrobić to zaproponowałem wyjście do kina na spacer lub tak jak lubi do sklepu a tu nic! Cisza! Po godzinie dopiero się ubrała i poszliśmy na mały spacerek! Spytałem co jest! Odpowiedziała mi coś w tym stylu "Cieszę się bardzo że będzie dziewczynka ale się strasznie nastawiłam na chłopaka i ciężko jest mi się przyzwyczaić z tym faktem! " Co mam zrobić? Jak się mam zachować?

Gość zapach pomarańczy...
Panie M zachowaj spokój:) Badanie USG nie zawsze jest na 100% wiarygodne. To jest, jak jajko z niespodzianką;) Ważne, żeby dziecko urodziło się zdrowe:)

Gość takie życie!
kobiecie hormony :) przejdzie jej

Też uważam, że to sprawka hormonów, musisz po prostu otoczyć ją opieką i jakoś rozweselić :) A rzeczy dla chłopca kiedyś się przydadzą, przecież możecie kiedyś mieć synka, a jeśli nie - będzie można zrobić prezenty znajomym, którym urodzą się chłopcy. Zobaczysz, już wkrótce żona zacznie cieszyć się ogromnymi możliwościami 'strojenia' swojej córeczki - synka trudno ubierać w sukienki ;) Ważne, żeby maleństwo było zdrowe.

Gość Pan M
dzięki za pomoc :) rozważam właśnie jedną moja propozycje by zabrać ją na romantyczny obiad do restauracji a później kto wie! Może kino, lody lub wrócimy do domku i obejrzymy jakiś filmik razem :)