Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eFkaaa

TYLKO DO DZIEWCZYN !

Polecane posty

Dziewczyny zastanawia mnie to.. po co mezczyzni wchodza tu na kafeterie skoro to jest forum dla KOBIET ? komentuje i krytykuja co druga z nas ktora napisze cos co jest nie zgodne z ich pogladami ?! czy Ci faceci juz calkiem ocip**** ? strasznie mnie to smieszy, a wrecz nierozumiem tego.. MEZCZYZNI ! zajmijcie sie swoimi kobietami, a nie przesiadujcie na babskich portalach !

Gość zaraz wrozka tu bedzie
po pierwsze tu nieprzychodza mezczyzni tylko ofermy losu;-)

No wlasnie, o ile w ogole ich wypowiedzi sa sensowne! a zazwyczaj takie nie sa ;))

a niech wchodza.... uswiadamiaja mnie ze mialam niesamowite szczescie znalezc w zyciu faceta z jajami, bo jak by sie tak opierac na wpisach kf to tu albo sfrustrowane prawiczki albo "wiemkurwawszystkonajlepiejnaswiecie"

A no racja tu sie zgodze, ze wchodzac pokazuja ze sa facetami o bardzo malych jajeczkach i mozdzku i ktorzy musza zadowolic sie rozmowa lub zla wypowiedza bo w rzeczywistym zyciu sa pusci ..

Ilu nmężczyzn z Kafeterii znasz, ę piszesz o ich realnej pustości?

Gość in my opinion
chyba głównie żeby sie dowartościować...

Gość in my opinion
wiesz co? zaciekawiło mnie to... Pytasz sie dlaczeo FACECI siedzą na kafe i zamiast zapytać o to facetów (w końcu to oni wiedzą najlepiej po co tu wchodzą) to pytasz o to kobiety... czemu tak?

Gość 9885
a co ci to kurwo przeszkadza? Nie podoba sie - W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J.

Inteligentni !! widac ewidentnie !! .. a jacy nerwowi!! i na ch*j tu wchodzisz ? zapraszalam Cie !? .. Pier****na CIOTO meska !! w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j ty stad !

IN MY OPINION - a po co ich o takie rzeczy pytac ? przeciez zawsze odpisza cos glupiego :)

ja odpisze cos madrego : wchodza w tym ja, bo to jedno z niewielu miejsc gdzie mozna porozmawiac z kobietami ;) i nigdy nie zakladalem tematow o tym ,ze jestem nieszczesliwy :classic_cool:

oo chyba trafil sie ktos ciekawy :) czyli wnioskuje, ze najczesciej wchodza tu samotni mezczyzni,tak :)?

Gość in my opinion
eFkaaa: cóż... napisałem szczerze... twoja ocena czy to głupie czy nie :) ale też staram się pomóc kobietą w ich topikach... rzucić inne swiatło na całą sprawe :)

Gość in my opinion
eFkaaa: zajęci zajmują się swoimi wybrankami :) większość (jeśli nie wszyscy)tutaj to samotni albo desperaci :P

Gość kocham duze penisy
ci faceci tutaj probuja zwrocic na siebie uwage :O nie mowie o wszystkich ,jest kilku fajnych ktorzy powiedza cos sensownego i az milo sie slucha :) ale faith hope glory to męska ciota , nic ciekawego nie mowi tylko powtarza ze znajdzie dziewczyne w 2012 bo mu wrozka tak powiedziala :O stalingrad narzeka na tradzik i to ze kazda sie puszcza offerma ma 38 lat , stary prawiczek bez perspektyw - jedyny jego plus to to ,ze madrze gada o polityce na ogolnym darker to cham wszystkich obraza regres to dziwny czlowiek ,podobo wymyslil sobie narzeczoną :D

in my opinion - nie wszyscy potrzebują stalych zwiazkow by czuc sie szczesliwymi :D

Gość in my opinion
wiem.. ale moim zdaniem fajnie jest mieć przy sobie kogoś komu można zaufać... nawet jeśli to nie jest związek... może kogoś takiego szukają? zresztą... zawsze ciężko było mi ogarnać facetów nie wiem czemu

Acha no to przynajmniej juz mamy obiektywny obraz paru z tysiecy mezczyzn na tym portalu :) he he he.. a to,ze desperaci to sie zgadzam ;) widac to :P chociaz przyznam,ze faktycznie paru fajnych facetow widze tu :P przynajmniej po wypowiedziach :)

Przepraszam, że włażę mimo wyraźnego zakazu ;) ale niektórzy zaglądają tu bo po prostu lubią kobiece towarzystwo, kobiety intrygują i fascynują ich i lubią z nimi pogadać. A męski punkt widzenia coś tam chyba niekiedy wnosi do waszych pogaduch i bywa niekiedy doceniany :) Warto niekiedy spojrzeć na sprawy z drugiej strony Choć oczywiście racja, że jest tu wielu infantylnych i wk***wiających (nie tylko Was) kolesi :( No a i są przecież fora zamknięte dla facetów, gdzie tylko zarejestrowane użytkowniczki o zadeklarowanej płci mogą się udzielać :)