Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiuchna00

ORFILAME DLA CIEBIE !

Polecane posty

Jestem konsultantka firmy Oriflame. Chcesz kupić kosmetyki dla siebie ? Zrobić prezent najbliższym ? Napisz do mnie, a chętnie zaproponuje Ci moją ofertę. Ceny katalogowe, dużo promocji. Zapraszam ;) gg - 8276871 e-mail - kasiula900@vp.pl

Gość martazbogdanca
O jakich prezentach mówisz ? Oni nigdy nie mają tego co w katalogu. Przy zamówieniu 90% BRAK !

Kolejny ten sam temat ? :) Wiesz, że niektórych kosmetyków nie ma zanim katalog wejdzie na dobre ? Już to przerabiałam. Babka zamówiła bodajże 7 rzeczy za około 100zł a miałam dla niej jedną za 9 ;) Śmiech na sali. Troche wstyd przed ludźmi. Pomijając, że nic nie zarabiałam. Odeszłam do avonu i jest 1000000% lepiej. I kobiety wolą avon , więcej zamawia. Są większe rabaty, więcej gratisów.

no to jest Twoje zdanie. w avonie zarabiasz ? buhahaha. od kwoty nie wiadomo jak gigantycznej dopiero coś jest dla Ciebie.. tym bardziej, że stoiska Avonu sa prawie w każdym supermarkecie a u mnie co 3 osoba znajomych jest Konsultantką.

chyba byłam i tu i tu więc wiem gdzie lepiej zarabiam :) Po pierwsze wszyscy chcą avon, na 10 klientek 9 chciało avon. Po drugie w avonie mam 40% zniżki przy większym obrocie. To już jest nieźle. A oriflame co ? Do tego nie ma wiekszości produktów, więc nie moge ich sprzedać ;) i jeszcze jakieś chore opłaty za to, że mało zamawiam. Paranoja. A kosmetyki konsultantka kupuje za grosze dosłownie, są różne promocje, dwa w cenie jednego itd.