Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość eleonorija

planuję założyć gospodarstwo agroturystyczne?

Polecane posty

Gość eleonorija

skonczylam wlasnie szkolenie z funduszy europejskich i zamierzam otworzyc gospodarstwo agroturystyczne. teraz takie spedzanie weekendów czy wakacji jest w polsce coraz modniejsze. dowiedzialam sie, ze moge sporo srodkow dostac w unii europejskiej. zastanawiam sie jednak czy rzeczywiscie jest to pomysl trafiony. myslalam o tym, zeby przerobic za te pieniadze razem z mezem dom, zeby pokoje wystylizowac na takie ludowe i wiejskie, zeby rzeczywiscie odrozniac sie od innych agroturystyk? poza tym myslalam, o jedzeniu - zeby to rzeczywiscie byly potrawy regionalne, a nie co sobie klient zazyczy? i oczywiscie tez wystroj domu? nie wiem natomiast co zrobic zeby tych turystow sciagnac, nie wiem, tez czy rzeczywiscie taka forma im bedzie odpowiadac. moze macie jakie pomysly, jak mozna uatrakcyjnic takie miejsce, zeby rzeczywiscie ludzie chcieli tam przyjezdzac. mam troche doswiadcznie w biznesie, a konkretnie w reklamie bo pracowalam przez 3 lata w eniro w warszawie i zajmowalam sie sprzedaza reklam (i sporo kasy zaoszczedzilam przez ten czas - jeden z fajniejszych okresow w moim dotychczasowym zyciu) na pewno to wykorzystam. tylko zalezy mi na radach, czym by takiego klient przyciagnac. mieszkam na podlasiu, a konkretnie w okolicach hajnowki, czyli bardzo blisko bialowiezy :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować