Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana-2010

irytujący człowiek w pracy

Polecane posty

Gość Ana-2010

W związku z rozwojem mojej firmy przyjęto kilka osób oraz postarano się o nowe pokoje. Od miesiąca pracuje z nami nowy kolega - jesteśmy w trójkę w pokoju. Koleś jest strasznym gadułą. Kiedy zwracam uwagę że akurat robię coś ważnego, on mówi bym poszła do szefa by mi dał mniej obowiązków. Zagaduje również moją koleżankę. I gdyby jeszcze gadał jakoś sensownie - ale on obgaduje wszystkich, opowiada o sprawach intymnych, próbuje o mnie wyciągnąć jakieś prywatne informacje, o których ja nie mam zwyczaju gadać w pracy. Ostatnio musiałam siedzieć 6 godzin po pracy, by skończyć ważne sprawozdanie, bo w godzinach pracy po prostu nie miałam jak tego zrobić... :(. Ma pracę do wykonania, ale on albo nie wie jak, albo nie umie czegoś, albo twierdzi, że nie umiemy mu wytłumaczyć... :(. Próbuje manipulować ludźmi, nastawiać ich przeciwko sobie. Olewanie, zwracanie grzeczne uwagi nie pomaga. Ostatnio pomogło jak wydarłam się, żeby już przestał, bo mam dość - miałam spokój do końca dnia. Ale oczywiście zostałam stosownie obgadana. Rozmawiałam z szefem, bo ten zainteresował się dlaczego zostaje po godzinach albo zabieram pracę do domu. Obiecał osobiście dopilnować by delikwent miał zajęcie oraz przypilnować by się rozliczał w czasie. Od 1 grudnia koleżanka przenosi się do innego działu, ja zostanę z nim sama, przynajmniej narazie. Ma ktoś może jakieś skuteczne sposoby na tego typu ludzi? Proszę o pomoc.

Gość Ana-2010
mysle ze moze by tak mi vagine piesciljezykiem , umilal mi prace to by w tym czasie nie gadal a przystojny jest jak na niego patrze to dslugopisem sie dyskretnie masturbuje

Gość ,,,,111....
olaać

w każdej pracy jest taka menda co nastawia ludzi przeciwko sobie, nie potrafi dobrze pracować, robi pozory , intrygant niestety trzeba z tym żyć, przecież się takich nie zabije wg mojego doświadczenia radzę robić dobrą minę do złej gry i rozmawiać o nim z szefem tak żeby nie wiedział nie wchodź z nim w konflikty bo ci narobi gnoju

Gość awawa
nie ty jedna masz ten problem - nie zgadzam się z wyp. powyzej że trzeba się go bac . ty jestes starym pracownikiem,on ma gówno do gadania - z hamem trzeba po hamsku . u mnie w pracy została przyjęta nowa panienka która z byle powodu śmieje się jakby się kleju nawąchała

Gość ana_2010
Problem tkwi jeszcze w sprawach bardziej osobistych. Koleś na siłę szuka dziewczyny, a ja ani moja koleżanka nie wykazujemy zainteresowania, mimo, że on wie że jesteśmy wolne. Rzuca nam codziennie teksty o swoich miłosnych podbojach, obgaduje poprzednie dziewczyny już w pierwszym dniu w pracy!., rzuca głupie teksty. Jak dzwonią do mnie koledzy czy po prostu znajomi po fachu podejrzewa mnie o filtrowanie. Z reguły nic nie słyszy, bo wychodzę z pokoju jeśli mam rozmowę prywatną. Ale jeśli dzwoni do mnie kolega z sąsiedniego działu by zwyczajnie podziękować za coś, a ja na to reaguje normalnym uśmiechem, a koleś dorabia sobie nie wiadomo co, to krew mnie zalewa. Próbuje we wszystkim narzucić swoje zdanie jedyne najlepsze i to nie w sprawach zawodowych, ale prywatnych. O zawodowych nie ma za dużego pojęcia jak się okazuje.