Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena 31xxx

Temat chwalenia się ...

Polecane posty

Gość Marlena 31xxx

Hej. Ja jestem kierowniczką w sklepie, a mój mężuś prezesem w firmie. Ostatnio kupiliśmy sobie domek jednorodzinny w malowniczej miejscowości na obrzeżach miasta. Jeździmy sobie obecnie nową wersją VW Bora (ściągnięty z zagrniacy) Tak teraz sobie siedzę i myślę jakby tu zmienić wystrój mieszkania, był co prawda u nas ostatnio dekorator wnętrz ale jakoś mnie nie przekonał swoją wizją i pomysłami, wołałbym chyba wystroić dom według swoich pomysłów i inspiracji, tak myślę o draperiach i o afgańskich dywanach plus może oświetlenie boczne, takie zgaszone? Jak uważacie? Piszcie też o Waszych nowościach, zakupach i Waszej sytuacji, jak macie wystrojone domy?

Gość kijemtegoo
Ja mam wspaniałego siostrzeńca, 2,5 roku, jest najukochańszym dzieckiem pod słońcem i często chodzę z nim na spacery, dzisiaj biliśmy się śnieżkami i ulepiliśmy bałwana

Gość kijemtegoo
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość kijemtegoo
myslisz, ze to było zabawne ograniczony próżniaku? żal mi takich ludzi jak ty,podszywie, nawet nie umiesz se nicka wymyślić

Gość Marlena 31xxx
Proszę nie podszywać się pod mój nick!!!! Ten post z linkiem jakimś nie jest mój!!!

Gość Marlena 31xxx
jedynym obecnie problemem są moje hemoroidy :O

Gość Marlena 31xxx
moje hemoroidy są jak ogórki kiszone. ale nie dlatego, że takie duże tylko takie kwaśne :O

Gość Marlena 31xxx
To jest skandal, ktoś sobie żarty robi i używa nicków innych, no nic uciekam z tego forum, nie napisze już ani jednego posta, bo to bezsensu. Do widzenia!!!

Gość Marlena 31xxx
kupcie sobie trąbki do pierdzenia :)