Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-MARTINI-

mój facet się bawi w ostatki a ja siedzę w domu

Polecane posty

to mi się już w głowie nie miesci jak tak można tworząc związek tak się zachowywać. poszedł się bawić a mnie zostawił w domu.

Gość troszke prawdy
kazdy facet to huj mnie to nie dziwi

Gość kafeteryjne trende
no to dupa

bo to było tak mieliśmy sami spędzić je w domu bo i ja jestem chora i on a dodam że mieszkamy razem... ja tu w brukseli nie mam żadnych znajomych i nawet nie mam gdzie wyjść a przyszedł sąsiad z góry i mówi do niego chodz na wódkę i ten polazl i jeszcze do mnie z tekstem póki nie płacisz za mieszkanie to się nie odzwywaj i nie boli mnie to że on się bawi tylko to że wybrał zabawe z kumplami i chlanie z nimi wódy zamiast posiedzieć ze mną

i co z tego ,ze ma wszytsko na tacy podane zrobiłam pyszną kolacje chciałam żeby wszystko było tak jak trzeba kolacja romantyczny wieczór a potem wiadomo jakieś brykanko a on co zostawił mnie jak jakąś służącą i wtedy zauważy jak mu chuj między nogami będzie przeszkadzał... to jest takie poniżające

Gość lili va n ili]
jakie ostatki? kiedy? urwałaś się z choinki????

Gość miej wyjebane
a bedzie ci dane

Gość tragedia a on jest
Polakiem?

Gość ale z was tumany
ostatki będą 8 marca!!!! :D

no dziś są ostatki ostatnia sobota listopada to są zawsze ostatki tak on jest polakiem

Gość tragedia a on jest
dzis są andrzejki ,a ostatki przed postem czyli przed wielkanocą 40 dni

Gość lili va n ili]
a co mają andrzejki do ostatków?

Gość tragedia a on jest
dokładnie ostatki sa w 2011 --8 marca ,ostatki sa dniem ruchomym i wystepują przed 40-dniowym postem w zaleznosci jak wypadną swieta wielkanocne

no wlasnie andrzejki ostatki zalezy kto jak to nazywa ale przed adwentem trzeba zaszalec i to mnie wpienilo ze taki dzien kiedy powinnismy sie razem bawic to on sie bawi z kolegami a ja jak ta idiotka siedze w domu i nawet nie mam gdzie wyjsc

no wiesz zeby to byla zwykła popijawa wodki to ok ale nie wytworna kolacja gdzie sa wszystkie zony i dziewczyny kumpli

i kiedy teraz sie dowiaduje ze to bylo zaplanowane dluzszy czas i on wiedzial o tym doskonale mowie mu fajnie wiedziec ze sie mnie wstydzisz a on ze ja sie nie znam i nie musze wszedzie byc tam gdzie on

jedzo wiesz co ci powiem rzucial wszystko dla niego wyjechalam z polski z dnia na dzien nie mam pracy bo teraz jest ciezko znalezc przed siwtami a on teraz ode mnie wymaga zebym za mieszkanie placila skoro jak mu sie pytalam jak tylko przyjechalam jak to bedzie to powiedzial ze nie mam sie o co martwic

jego kumpel ten co robi to wszystko napisal mi smsa jak ten zaszedl sam czemu ja nie przyszlam to mu powiedzialm ze moj facet po prostu nie chce zebym ja byla tam wiec ja sie nie pcham tam gdzie mnie nie chca ale jest mi przykro

Gość troszke prawdy
kultura wymaga aby na impreze zaprosic kogos na kilka dni przed terminem 2-3 dni. kopnij go w dupe

i ja tak mysle ze bylo milo ale sie skonczylo i nie wie jak to zakonczyc kurwa najgorsze ze ja go kocham

wiesz jak to jest jak rzucasz wszystko z dnia na dzien prace rodzine znajomych to i nie mam czego wracac do kraju

Gość qwertyuiop;lkjhgfdszxcv b
spakuj sie i wróć do domu jego mina po porwocie z imprezy, bezcenna :P

Gość nosnosnos
coo takiego.? nie sam fakt ze poszedl ale co do Ciebie powiedzial. moj facet tez dzis sie bawi beze mnie ale to dlatego bo ja nie moglam isc. ale jakby pwiedzial do mnie cos takiego jak twoj p[owiedzial do ciebie to zastanowilabym sie czy dalej chce z nim byc...