Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maks27bb

Zerwała i ignoruje ale mowi ze potrzebuje czasu - Co robic? -

Polecane posty

Gość maks27bb

Zerwała i ignoruje ale mowi ze potrzebuje czasu - Co robic? - To się właśnie teraz u mnie dzieje: :/ 2 lata byłem z dziewczyna i 3 tygodnie temu ze mną zerwała. Zerwała bo mówiła ze się nią nie interesowałem i nie widzi dla nas przyszłości. Od tego czasu próbuje ja odzyskać. Parę razy się spotkaliśmy i rozmawialiśmy. Ona mówi żebym jej dal czasu ze sama nie wie co ma zrobić. Codziennie do niej pisałem jednak ona nie odpowiadała albo miała jakąś wymówkę. Codziennie latałem za nią... Tydzień temu się spotkaliśmy, byliśmy na kolacji potem w kinie, następnego dnia poszliśmy do opery i było bardzo fajnie. Jednak następnego dnia znowu zaczęło się to samo - zaczęła mnie ignorować. W końcu się udało mi z nią spotkać. Powiedziała znowu ze nie wie co ma zrobić ze z jednej strony boi się tego jak będzie be zemnie a z drugiej strony boi się odblokować i zaufać mi. I znów powiedziała żebym dał jej czasu. Tylko nie wiem na co, bo przez te 3 tygodnie ona sobie wychodzi na imprezki, koleżanki zaprasza do siebie a teraz wyjechała do koleżanki na 3 dni. jak mowie jej aby mi konkretnie powiedziała 'żebym się odczepił i już nie pisał' to ona nie chce tego powiedzieć. Po ostatnim spotkani wstrzymałem się i od 2 dni się nie odzywam. Dzisiaj jest dzień 3 i nie wiem co mam robić, ona dalej jest u koleżanki i się nie odezwała. I co jak się tez jutro nie odezwie? Zastanawiam się czy do niej napisać czy dalej się nie odzywać ? Czy to nie odzywanie się coś mi da, czy dzięki temu coś więcej zyskam. Myślałem aby jej napisać smsa typu: 'więc ta cisza ma oznaczać żegnaj na zawsze?' Może odpisze, a wtedy będę wiedzieć że jest jakaś nadzieja. Ona teraz wyjechała i jest u koleżanki, wraca jutro. Nie wiem co mam zrobić. Bo może ona czeka abym się odezwał, chociaż wcześniej się odzywałem codziennie a ona nic nie odpisywała albo przysłała jakiego zimnego smsa. Nie wiem już co mam robić dlatego desperacko o rade proszę ?

Gość bella tez widziała
jedyna rada szybka szczera rozmowa i to ty masz ja zaproponowac