Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soszaglebianka

przyjaciel gej

Polecane posty

Dla niektórych to może dziwne ale tak się sparzyłam na pseudokoleżankach, że potrzebuję prawdziwego przyjaciela. Tak! właśnie geja. Mam znajomą która ma kolegę geja i nie widzi w tym nic złego. Taki facet nie oceni mnie jakie mam cycki i dupę a wręcz przeciwnie, wesprze w np nieudane związanie się z byle kim, wysłucha lepiej niż kobieta, poradzi. Słyszałam od niej (czyli koleżanki) dużo dobrych opinii. Nie pytam co myślicie, pytam czy jest tu ktoś kto chce zostać moim kolegą (wiadomo o kogo chodzi) i nie chcę głupich komentarzy

Gość jest tu na forum abc101
zagadaj do niego

No kobitki nie uwierzę że nie chciałybyście mieć takiego przyjaciela. Wolicie zazdrosne panny które wam powiedzą: świetnie wyglądasz w tej sukience! a myślą: ale obciach, wygląda jak świnia, pieczątka na dupę i do rzeźni

i wszystko jasne. Wolicie żeby facet was bił, poniżał, olewał. A później temat na kafe: czemu on mi to zrobił i bla bla bla

Gość kajko i kokosz
Czy naprawde myslisz, ze wszyscy geje sa tacy sami i kazdy gej=wspanialy przyjaciel? Naiwna jestes. Poszukaj lepiej dobrego, zyczliwego czlowieka na przyjaciela, plec czy orientacja seksualna nie maja zadnego znaczenia.