Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shkjskshdkdkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

EJ CO JEST GRANE????!!!!

Polecane posty

Wytłumaczcie mi to bo ja tego nie czaje:/ ok dzis mam talent wygrała ta mala dostala 300 tys - spoko ale czemu 100 tys nie dostal k.bednarek tak jak zawsze bylo ze druga osoba ktora miala najwiecej glosow dostaje kase tylko ta jeszka nagle dostała prezencik 100 tys co jest grane:/ w ogole nie pogadali nawet z bednarkiem jak on sie czuje po odczytaniu wynikow jakos dziko bylo to dzisiaj zrobione i final mnie nie zachwycil wlasnie przez ta niescisłośc na koncu bo ja nie wiem o co chodzi ale oze wy wiecie?

Gość niegrzecznabardzoooooo
no ja zjadłam swoją kupę i czuję sie zazenowana....;(

to pytanie było do inteligentnych ludzi

Ja też byłam pewna,że te 100 tys. dostanie Kamil.I bardzo się zdziwiłam.No ale w końcu sponsorem był "Apart". Ta biżuteria zdecydowanie lepiej pasuje do Sabiny;) Ale to trochę niesprawiedliwe.

weź apart czy nie apart to było poprostu durne prezencik - 100 tys z kosmosu bo w sumie nawet nie powiedzieli z jakiej to okazji..;/zal

Mnie też ten prezencik bardzo się nie podoba,bo myślę,że zdecydowanie zasłużył na niego Kamil. Tylko co z tego? Zniknął ze sceny nawet nie zauważyłam kiedy.I to jest chyba największy przegrany tej edycji,chociaż zastanawiam się czy sprawiedliwie.W przypadku "Apartu" nagroda nagroda powinna być za talent a nie za to,kto będzie lepszą reklamą dla ich biżuterii.