Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fifik0001

Zakochałem sie w kumplu?

Polecane posty

Gość Fifik0001
@kurde głupku, skoro laska godzi się na seks z jej przyjaciółką to gdzie widzisz jakiś problem? Nie jestem homo tak w ogóle.

Gość co to za żona co chciała w
trójkącie :D niech Fifik0001 teraz wyrucha jej przyszłego męża:D :D:D:D:D

Gość Fifik0001
Chciałem mu nawet w żartach zaproponować inną opcję tzn. my we dwójkę i jego przyszła żonka no, ale nie chciałem przesadzać. ;) Jego przyszła mnie lubi więc... :P

Gość co to za żona co chciała w
Fifik0001 trza tera zrobić w ch*ja jego żonę działaj chłopie:D:D:D:D:D:D:D🖐️

A myślisz, że ocalisz przyjaźń utrzymując z nim w dalszym ciągu kontakty? Poza tym on ma kobietę, raczej są małe szanse, że odwzajemnia Twoje uczucie. Spójrz na to inaczej. Mówisz, że wcześniej byłeś tylko z laskami. Zakochiwałeś się raz z wzajemnością, raz bez. I teraz potraktuj to po prostu jak nieodwzajemnioną miłość. Myślę, że powiedzenie mu to kiepski pomysł, jak i dalsze kontakty - bo to raczej nie sprawi, że Ty zmienisz nastawienie, a możesz nie wytrzymać i zrobić coś, czego będziesz żałował. Jeżeli jesteś bi to zostaw to, zakochasz się w jakiejś dziewczynie i nie utrudnisz sobie życia w tym homofobicznym społeczeństwie.

Gość Fifik0001
Wsadzę w dupala jemu a on mnie :Pżona wyliże mi dupsko;)

Gość ktory facet chciałby taką szma
te ... buahahhhahhha kumpla też ma pojebanego, nie ma co babsko chce trójkąta, chłop ma kumpla geja.

Gość Fifik0001
Poziom wypowiedzi niektórych jest wręcz porażający. Nie dam wam satysfakcji i nie skomentuję tego. Dzięki wszystkim tym którzy poważnie podeszli do tematu. Każda kolejna głupowata wypowiedź podpisana moim nickiem będzie rzecz jasna nie moją wypowiedzią. Co do tematu to nie wiem jeszcze co zrobię. Myślę, że kiedyś mu powiem. Najwyżej stracę kumpla. Gdybym zmienił pracę to pewnie też bym stracił bo prywatnie widujemy się sporadycznie. Pozdrawiam.

Gość zozole
nie zazdroszcze.. sprawdz moze na neutralnym gruncie czy rzeczywiscie jestes gejem? sprobuj moze sie spotkac i pogadac z gejami. jakie oni mieli odczucia itd. Poogladaj gejowskie filmy i zobacz czy Cie to kreci. Moze nawet idz do baru gejowskiego i sprobuj chocby sie pocalowac z facetem (mysl caly czas o swoim przyjacielu). Jesli nie bedzie cie to krecic to mysle ze po prostu kochasz go jako przyjaciela a to tez super, nie kazdy spotyka swoja bratnia dusze wiec nie spieprz tego :D

Gość pierd.....
Żonkę przyszłą ma pieprzniętą i tyle w temacie.

Gość Fifik0001 a co to za praca?
w fabryce jako fizol ???? :P:P

Gość Fifik0001
Ileż mam tłumaczyć, że nie jestem gejem? Jestem biseksualny jeśli kręcą mnie też laski. Nie chcę się umawiać z innymi facetami bo zwyczajnie mi się nie podobają tzn. potrafię odróżnić zwyczajnego kolesia od przystojniaka który ogólnie podoba się laskom, ale taki facet nie działa na mnie seksualnie. Jeśli chodzi o oglądanie filmów gejowskich to miałem już okazję oglądać i nie działa to na mnie za bardzo. Nie brzydzi mnie jednak tak jak większość kumpli. Przyjaciół nie kocha się w ten sposób...

Gość Fifik0001
Co wy z tą żoną? Trójkąty są takie dziwne? Bywają przecież pary które wymieniają się partnerami. Ich sprawa. Jakie ma znaczenie co to za praca?

Gość Fifik0001 a co to za praca?
fizole to zera :P:P

Gość prawiczy prawiczek 28
Jak sami homoseksualiści to pewnie warszawski salon a nie fabryka.

Gość pierd.....
"Co wy z tą żoną? Trójkąty są takie dziwne? Bywają przecież pary które wymieniają się partnerami." Sam jesteś dziwny, kurwiarze pojebani!!!

Gość fifik pracuje fizycznie
:classic_cool:

Gość centurion*
to budowlaniec :D

Gość facet pewnie robi fizycznie bo
coś zamilkł :D:D:D:D:D:D

Gość Fifik0001
Napisałem powyżej, że nie będę reagował na tego typu dyskusje więc produkuj się do woli jak Ci to daje tyle radości...

Gość Aneckaaaaaa
hmmmm problem jest, bo co innego jakbys miał na niego tylko ochotę a co innego jak wchodzą w grę jeszcze jakieś uczucia. Czy Ty mieszkasz sam ? Nie szykuje Wam się jakiś wyjazd? Gdybys mieszkał sam mógłbyś iśc z nim na imprezę a później mógłby zostać u Ciebie. Alkohol sprawia, że atmosfera jest luźniejsza, może wtedy bys się czegoś dowiedział, albo w jakiś sposob przekonał. Co do takich tekstów o zrobieniu loda za przysługę to moi znajomi tez tak sobie żartują, ale żaden z nich nie jest biseksualny ani homoseksualny. A ten który jest bi takich rzeczy nie mówi chyba że żartuje ze mną, ale nie w obecności facetów. Albo np. nie mogłbyś Ty do neigo pojechać? on mieszka sam? z narzeczoną? a może szykuje się wyjazd pracowniczy? albo jeździcie na nartach? żeby wyjechac w dwójkę? No sama nie wiem, ale nie polecam jak na razie mówienia tego wprost.

Gość Sylwia.A
Temat dośc ciężki. Ja bym na Twoim miejscu zastanowiła sie powaznie czy to faktycznie zauroczenie, czy może tęsknota za bliskościa. Może on jest jedyna osobą z która możesz sobie normalnie pogadac i byc soba . Jedyna taką bliższą osobą. Może po prostu brakuje Ci takiej bliskiej osoby, poczucia że o każdej porze dnia i nocy możesz zadzwonić i możesz na kogoś liczyć. Powinnienes sie porządnie zastanowić, czy to faktycznie jest zauroczenie, czy po prostu cholernie go lubisz. Jeśli jednak to zauroczenie, daj sobie chwile na oswojenie sie z nowymi uczuciami. Może zaproś go kiedys po pracy na piwko i spróbuj go wyczuć. Żarty o pociagu do faceta i sprośne żarty są raczej dość częste, więc tylko dlatego że tak sobie żartuje nie myslałabym że jest biseksualny. W każdym badz razie, spróbuj go wyczuć. Najpierw bardziej sie zbliz do niego. Bardziej sie z nim zaprzyjaźnij. Może z czasem uda Ci sie coś dowiedzieć bardziej intymnego z jego przeszłości. Sama nie wiem. Temat ciężki. Możesz też zacząć intensywnie szukac nowej pracy. A gdy ją już znajdziesz, wyznać swojemu koledze prawde. Jest wówczas mniejsze ryzyko. Bo jeśli nie jest zainteresowany, to albo zacznie Cie unikać, albo wygada wszystkim w pracy wszystko albo bedzie Cie dalej traktować jak kumpla. Jeśli jest zainteresowany, to wiesz jak to jest w Polsce, nadal jest mała tolerancja, ludzie by zaczeli plotkować, ktos by cos może zauważył, wiesz jak to jest, niemiła atmosfera gotowa. Niestety Polska to nie Stany, więc osoby biseksulane lub homoseksualne nieraz płacą cene za to że po prostu czuja do kogos pociag. No tak niestety jest. Dlatego może najlepiej znajdz nowa prace i wówczas powiedz mu co Ci lezy na sercu. I zobaczysz co sie stanie :] Ale najpierw porządnie sie zastanów czy to faktycznie jest kochanie czy lubienie :] Napisz nam jak sie rozwineła sytuacja :]

Gość centurion*
na budowie wszystko możliwe po paru głębszych...:D

Gość centurion*
jem kupę :O

Gość tttui
Mozna powiedziec,ze tak zle i tak niedobrze. jednak nie wykonujac zadnego ruchu nigdy sie nie dowiesz jaki jest Twoj kolega. Widze ze on dosyc otwarty na lozkowe eksperymenty,dlatego mozesz to sprawdzic, Twoj wybor.

Gość Fifik0001
Jak mu zasadzić do pyska czy analnie?

Gość Pimp My Ride
Kolego Fifik, jak widzę potwierdza się że 80% gejów myśli tylko o seksie. Ja na twoim miejscu wziąłbym pod uwagę że niedługo bierze ślub i olałbym sprawę, ale ci krew w fiucie wysysa krew z mózgu i już nie myślisz. A wy kafeterianie nie lepsi, nakłaniacie kolegę do rozwalenie związku, do gejostwa. Super czasy.

Gość co to za chłop co się hajta w
wieku 25 lat :O toż to jakiś przygłup nie mężczyzna

Gość co to za chłop co się chajta w
:O

Gość Pimp My Ride
spadaj internetowy macho klaunie. może i dopiero koło 30 stki facet powinien myśleć o rodzinie ale im wcześniej spłodzi dzieciaka tym dzieciak będzie zdrowszy, więc dobrze że chce się hajtać. Kolego Fifik, weź sobie do serca, że tak naprawdę skrzywdzisz go jeśli zejdzie przez ciebie na drogę pedalstwa. wiesz czemu? dobrze wiesz, bo sam się źle czujesz z tymi homo ciągotami.