Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fifik0001

Zakochałem sie w kumplu?

Polecane posty

Gość siIverman
Pewnie nic.

Gość upacz u
pp

Gość pewnie nic fajnego skoro nie
pisze

Gość Fifik ty zgredzie
;)

Gość Zakochałem sie w kumplu?
Autorze co u ciebie

Wszystko bez zmian. Kumplujemy się, kłócimy (nawet dziś). Nic więcej nie było i nie będzie. Muszę się z tym pogodzić.

Gość hfhhdd
Trudno chłopie, życie to syf :D

Masz rację! Życie to jeden wielki syf. Coraz bardziej się o tym przekonuję. Kocham faceta i to mnie najbardziej przeraża. Nie wiem jak się od tego uwolnić. Zaczyna mi być z tym źle. Kumpel bajeruje kolejne dupy, a je je szczerze nienawidzę! Już nawet nie ukrywam, że jestem zazdrosny. On się z tego śmieje.

Gość a powiedziałeś
mu o tym czy nie? bo nie chce mi się czytac całego wątku mi kiedyś wyznała miłość dziewczyna, źle i głupio zareagowała, ale znów jesteśmy kumpelami ale podobaja mi się kobiety bardzo, tylko pod względem fizycznym, nie ma tak że jeśli jest wyjątkowa to mam do niej ciągi

Nie powiedziałem. Wie tylko o mojej orientacji seksualnej. Nie trudno wpaść na to, że coś czuje. Przecież to widać po moim zachowaniu. Wie, ze mi się podoba. Jest jednak głupim heterykiem który sam nie wpadnie na to jak jest no bo w głowie mu się nie mieści, że kolega może się w nim kochać. Ehhh. :/

Gość a powiedziałeś
zareagowałam poprawka do zareagowała źle bo przestałam się do niej odzywać...ale jest ok

Gość a powiedziałeś
to faktycznie problem, no ale co tu zrobić z żoną i tak będzie, z toba się nie zwiąże to musisz się uwolnić z tej męczarni ja i ona.. ja zamilkłam na jakiś czas, ale wiesz co dzięki temu że ona mi to powiedziała atmosfera jest teraz czysta, lepiej się dogadujemy, złączyło nas to bardziej, ale nie ma mowy o związku bywałam z kobietami, ale z nią nie mogę i nie chce

Ja to wszystko wiem. Mam kogoś zaufanego kto wie już wszystko o mnie i zna całą sytuację. Piszę tej osobie często, że nienawidzę w sobie tego, że się tak nim przejmuję. Zaczynam tracić szacunek do siebie bo tak na serio jestem dla niego nikim. Poza pracą właściwie kontakt jest zerowy, a w pracy różnie bywa. Jak ma ochotę to rozmawia ze mną, a jak nie to wypnie dupę i idzie cały dzień bajerować laski. Ze mną zamieni dwa zdania na całe 8 godzin. Po prostu żal. Ja nie jestem głupiutką nastolatką , a czasami zachowuję się gorzej niż one.

Gość a powiedziałeś
No to dobrze że jest ktoś komu to możesz powiedzieć, zró tak żeby było dobrze. Powodzenia 🖐️

Gość Zakochałem sie w kumplu
:O:O:O:(:(😭 mam i ja

Gość to masz pecha kol
lol

Gość we mnie kolezanka
Musialam nawet zmienic numer telefonu..tak byla jebnieta.

Gość Zakochałem sie w kumplu
🖐️

Gość tylko sie nie posraj fifik
:P:D:D

Gość do Fifik0001
Fifik0001 => Ty jestes gejem :) Zostaw gg, mam ten sam problem.

Szukam pracy, ale ciężko idzie. Oferują takie warunki, że szkoda gadać. Zaczynam mieć obsesję na jego punkcie. Kolega wdaje się w romans z koleżanką z pracy, a mnie kur...ca bierze. Nie jestem już jego ulubionym kolegą do rozmów. Teraz biega do niej. Budzę się w nocy i laskę w myślach od najgorszych wyzywam. Komedia...

Gość joirgi
a ten kolega nie brał niedawno ślubu? i już romans?

Zdarza się przecież. Romans to może za duże słowo, ale na razie flirtują, kolega ciągle na nią zerka i wygląda jakby się mocno nią zauroczył. Swoją drogą laska ma z metr pięćdziesiąt w szpilkach i jest beznadziejnie brzydka. Dziwię się.

Jestem zakochany w facecie więc po co mi teraz laska? Chyba jedynie po to żeby rozładować swoje potrzeby seksualne. Nie jestem takim typem faceta jednak.

Jest inteligentny, zabawny (bardzo), przystojny, ma super ciało. Zaczęło się od tego, że super nam się zaczęło rozmawiać no i skończyło się tak jak już wiecie.

Ja to wiem przecież. Już dawno nie mam złudzeń. Gdybym był laską to bez problemu bym go zdobył. ;)

Chyba już kończąc ten temat napiszę, że kolega sam się domyślił, że go kocham. Wszystko przez moje reakcje na to co wyczynia z koleżanka z pracy.Byłem zazdrosny oczywiście. Powiedział, co ciekawe wcale nie mnie tylko mojej koleżance, że powinienem zrozumieć, że jest hetero i że nie mam szans. Sam mi powiedział mi, że ma dojść mojego zachowania, obrażania się no i koniec.

Gość heyhahaheyhaha
Ja Ci bardzo współczuję i mam nadzieję, że w końcu zakochasz się z wzajemnością w odpowiednim mężczyźnie. Życzę Ci tego z całego swojego kobiecego serca :) :D

No muszę się z tym pogodzić. Mam inne wyjście? Szkoda mi jedynie tej znajomości bo to jest jej koniec. :( Dzięki za miłe słowa. Myślę, że nie będę już szczęśliwy. Zawsze źle trafiam. Niezależnie od płci. Dziewczyny brak.