Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien zakochany mężczyzna

Ładne miejsca do mieszkania w okolicach Warszawy dla dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
A czy sa gdzieś jakieś dokładniejsze wizualizacje tego II etapu w nowym mieście pruszków? Na stronie znalazłam liste dostępnych jeszcze mieszkan, ale chciałabym się temu przyjrzeć. W 1 części inwestycji szalenie podoba mi się ten "ogród" na środku na tarasie - bajka <3

Gość gość
I co myślisz o tym III etapie? Fajna opcja z tą galerią w pobliżu. Dla mnie to fajne i praktyczne rozwiązanie :) Zastanawiam się tylko jak z tą SKM obok? Z jednej strony fajnie mieć przystanek obok, z drugiej zastanawiam się czy do tego się można przywyczaić? Nie przeszkadza to?

Gość ladypik
Piękne mieszkania są na Osiedlu Nowe Bielany 2 www.nowebielany2.com, przy ul. Duracza 10, czyli na granicy z Żoliborzem. W pobliżu jest dużo miejsc na spacery - Park Olszyna i Herberta. Kawałek tylko do stacji Słodowiec, więc szybko można dojechać do pracy, a jak dzieciaki podrosną to też do szkoły. Myślę, że dość istotne jest także to, że to jest raczej małe osiedle. W budynku jest 45 mieszkań, więc to nie jest żaden mrówkowiec.

Gość gość
patrząc przez okno powinien byc jakis ladny widok, męczy mnie juz 24/7 korki tlumy, tłok i wiecznie pełno samochodów, czuc spaliny w powietrzu. Ogladalismy ostatnio nowe meiszkania do kupienia w Wawrze na osiedlu Miasteczko Wawer i chyba sie na nie w koncu zdecydujemy bo są pokoje z widokiem na las

Gość gość
Ładne domki w wysokich standardach ma w swojej ofercie firma www.immobart.pl Sama mieszkam pod Warszawą w osiedlu wybudowanym przez nich i jestem zadowolona z tego miejsca. Okolica jest spokojna a dojazd od centrum łatwy.

Gość Lukrecjova
Bardzo ładne mieszkania można kupić na osiedlu Grójecka 216. Nie są może najtańsze na rynku, ale Ochota to dobra lokalizacja. Ma dobre połączenie ze śródmieściem, dużo zielonych terenów i ogólnie całe osiedle dobrze się zapowiada. Sporo można zleźć na stronie http://www.grojecka216.com/pl/inwestycja/dlaczego-warto.html

Gość Janusz Gnat
Według mnie każde miejsce jest ciekawe, w stolicy lub na jej obrzeżach można znaleźć sporo ciekawych, uroczych miejsc do zamieszkania, kupna czy wynajmu. Mojej żonie wpadło w oko osiedle Leśny Kwiat, w południowej części Warszawy, tereny zielone, cisza i spokój. Mamy dość hałasujących samochodów, autobusów czy tramwai. Dobrze dobrane miejsce do zamieszkania to moim zdaniem priorytet, nawet za wyższą cenę, ale na przestrzeni lat na pewno sie to doceni. Mamy porównanie, bo mieszkamy praktycznie w centrum i mamy już dość tego całego przepychu.

Gość gość
Ja jestem romantyczką i lubię CIEMNE mieszkania, w pobliżu natury. Nie każdy lubi jak mu słońce wali w okna.

Gość gość
A jak drzewa iglaste o raczej po prawej stronie wawy, tak mi się wydaje. może na północy też są takie okolice, za bielanami.

Gość gość
Gdzie najlepiej sie mieszka na poludnie od warszawy? developerom ktorzy wrzucaja linki do ich osiedli dziekuj***ardzo!

Ja polecam Tarchomin bo sama tam właśnie kupiłam mieszkanie od Victoria Dom, w Classic 8. Bardzo miła okolica i bardzo fajny rozkład pomieszczeń.

Gość sol78a

Warto kupić mieszkanie w Piasecznie a w szczególności polecam ci dom marzen bardzo fajna nieruchomość, która jest warta uwagi

Gość cyśka

Polecam Piaseczno i dewelopera Dom Marzeń i masz bardzo dobrą komunikację i wszędzie wszystko blisko

Gość Magdalena

Może Wawer? WWW Construction ma mieszkania w niskiej zabudowie z ogródkiem, a najważniejsze że w dobrej cenie. Mieszkam od pół roku i jestem zadowolona 🙂

Gość Anita

Osiedle Neptun w Ząbkach blisko Wawy jest świetne 😄 znajoma jest bliska zakupu tam mieszkania, można się z deweloperem Polnord skontaktować po szczegóły