Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja robie zle.

Kobiety pytam Was!

Polecane posty

Gość co ja robie zle.

Co ja robie zle ze ciagle jestem sam na tym swiecie? Dla Was liczy sie tylko wyglad i kasa tak jest z kazda! Jestem przystojnym facetem ale staram sie to ukrywac zeby nie znalezc dziewczyny tylko przez to jak wygladam, jestem spokojny opanowany ale do pewnego stopnia. Ostatnio odwalilem sie na dyskoteke wloski na zel markowe ciuchy moje audi zaparkowalem przed wejsciem troszke poprzepychalem sie barkami w dyskotece i odrazu same zagadywaly do mknie jak nigdy wiecie dlaczego bo 95% z Was kobiety to ku... i szmaty niestety nie poznalem ani jednej z tych 5 pozostalych

Gość bnmnb ghmjhm
taaak to szukaj ich dalej na dyskotece je­bany szmaciarzu, a teraz jak juz sobie poplakales to wypierrdalaj 🖐️

Gość Durden
Napisz może do niejakiej "encyklopedii-powszechnej" w wątku "faceci to szmaty, świnie". Myślę, że świetnie się dogadacie

Gość co ja robie zle.
Haha naserio jestescie powaleni ja jestem mlody mam wielu znajomych jezdze duzo po polsce i widze co sie dzieje i jak jest co do pewnosci jestem zarobiscie pewny siebie

Gość co ja robie zle.
Ja nie chce pisac bo nie szukam tu milosci i nie chce sie z nikim dogadywac. Dyskoteke podalem jako przyklad tylko i nie remiza bo w takich jak ja sie bawilem to ty w zyciu nie bedziesz

Gość taaa z dawna zapowiedziane
jestes pustakiem i takie przyciagasz :O koniec tematu bo zal tracic na taki pryszcz klawiatury.

Gość tak lecimy na wygląd tak jak
wy i to jest jedyny punkt zbieżny między nami

Gość co ja robie zle.
Hahaha zarywalem do brzydkich i ladnych wiec wyglad kobiety nie ma znaczenia ale zawsze jak bylem w taki normalny jak jestem na codzien cichy spokojny taki normalnie godnie zyjacy czlowiek ale jak sie zmieniolem to juz moglem przebierac wystarczylo troszke poszpanowac i kazda z was leci na takiego faceta a jak jeszcze zobaczy fajne auto markowe ciuchy to odrazu go kocha

Gość załamujesz mnie
bo jestem biseksualna. na co u mnie polecą? chyba tylko na wygląd bo kasy nie mam

Gość co ja robie zle.
hehe dobrer dobre ale Ty doskonale rozumiesz kobiety bo jestes jedna z nich wiec wiesz jak je podejsc

Gość co mi tam kiedy ...
To trzeba szukać w innych miejscach a nie w dyskotece. Idziesz tam gdzie normalne panny chodzą a nie szukasz wrażeń i oceniasz, że wszystkie takie są. Nie wszystkie polecą na super wygląd i ciuchy. Te mądrzejsze właśnie tym odstraszysz bo będą się bały: 1) że możesz być casanovą, przelecieć je i bye, 2) inne będą na ciebie leciały więc to zwiększone ryzyko zdrady czy porzucenia.

Gość co ja robie zle.
Podnosze i odrazu tlumacze ze dyskoteke podalem jako przyklad tylko nie jest tak ze tylko na dyskoteki chodze. Zalozylem tez profil na portalu randkowym tzn dwa profile oba moje tylko ze na jednym zdjecia takie sobie na innym takie podpicowane i efekt jest taki ze na podpicowanym nie mam problemu z powodzeniem a na zwyklym jakos ciezko