Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liberra

ból ud, miednicy - 39tc

Polecane posty

Gość Liberra

Dziewczyny od wczoraj nieprzerwanie bolą mnie uda i miednica, jakbym bralam udzial w maratonie i dostala zakwasów. Szukam w internecie informacji jednak nie bardzo sobie z tym zadaniem poradziłam. Moze ktoras z was zaobserwowala u siebie takie bóle, jesli tak to o czym one świadcza?

Gość gruu
to normalny stan w tym tc - dziecko swoim ciężarem obciąża dno macicy - pewnie opadł ci brzuch lepiej ci się oddycha za to bardziej boli w pachwinach i kości miednicy się rozchodzą :) powodzenia

Gość Liberra
dziekuje za odpowiedz . Tylko ze brzuch opadł mi juz z 2 tygodnie temu i jest to bardzo widoczne ( ocena lekarza i bliskich osob) Teraz to jakby całe dupsko mnie bolało (:D) no i te uda, zwłaszcza prawe

Dziecko schodzi do kanału rodnego.. dlatego bolą uda i miednica.. też jestem w 39tc. Znam ten ból ;)

Gość Liberra
Eelka, czyli to dobry znak :) Ciekawe ile jeszcze poczekamy na poród

no dobry,dobry ;) Ja już dni odliczam :P w czwartek jak byłam u ginekologa to powiedział mi,że mam rozwarcie na palec :D Także mam nadzieję,że już nie długo ;) :P

Gość ninusia33223322
Ja chodziłam z rozwarciem na 3 palce 2 tygodnie a lekarz powiedział ze długo tak mozna chodzić z rozwarciem bo nawet 3 tygodnie

Tak,wiem. Ale tak po cichu mam nadzieję,że to może już.. :P Tym bardziej,że to 2-ga ciąża a córcię urodziłam 2 tyg przed terminem ;)