Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tht

brk doswiadczenie w sferze seksualnej u kobety

Polecane posty

Gość tht

czy moze mu to przeszkadzac.Mam 24 lata a on 30.Ja mialam jednego partnera seksualnego rok,ale nawet sie nie calowalismy..tylko mnie wulgarnie mowiac" posuwał"bylam zakochana.I ja tak naprawe nic nie umiem ani calowac sie ani nic (bo mnie nie calowal)I ten nowt chlopak wszystko wie co i jak jak sie calowac jak okazywac soie uczucia w inny sposob niz seksualny...Czy jemu to moze przeszkadzac ze ja nawet calowac se nie umiem

Gość anlauxes
mam to samo!!! i wiek ten sam, tylko, ze bylam z nim az 4 lata... chetnie poczytam odpowiedzi

u mnie było tak, że co prawda całować i dotykać się umiałam ale byłam dziewicą mojemu mężowi to nie przeszkadzało, wszystkiego mnie nauczył, był czuły i troskliwy, cierpliwy myślę, że jak Was łączy prawdziwe uczucie, to napewno będzie ok i takie coś nie będzie mu przeszkadzać tylko mów mu o swoich obawach napewno doceni Twoją szczerość i będzie to lepsze niż udawanie, że znasz się na rzeczy

jak cie kocha to zrozumie i cie nauczy; jak nie to palant któremu chodzi o jedno :) nie boj sie, jak trafiłas na dobrego mężczyznę to nie bedzie to dla was problem

Gość naserpieter
co oznacza slowo "brk"?

Gość in my opinion
jak cie kocha to mu nie będzie przeszkadzać... przecież sie nie obrazi na ciebie, że nie potrafisz się całowć... nie myśl o niczym i daj sie ponieść :>

Gość inulinka
Spokojnie, może ten też będzie Cię tylko posuwał :P