Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdawasdka

szlachetnapaczka.pl ... noz sie w kieszeni otwiera

Polecane posty

Gość zniesmaczona_2012
Idź spać i przestań szerzyć tą katolicką ciemnotę. Swoją drogą . . . zastanawiam się jak wygląda życie takich ortokatoli jak ty. Nie zapomnij się pomodlić do Tereski z kalkuty

Gość morhibbaaa
no przciez chodzilam na religie a teraz czytam katolickie portale lub czasopism a- i tam jest jasno napisan e- -w wolnym czasie wolno oddawac sie tylko reliigjnym praktykom

A topiki skasowali Ci zapewne z powodu braku kultury , obrażania innych, oraz tego że zawierały ubliżające slowa . O kłamstwach nie wspominając... Dobranoc.

Gość morhibbaaa
Kk oplata swymi brudnymi krwawymi mackami nawet kafe

Gość morhibbaaa
skasowali jeszcze topiki-Dlaczego religijnym ludziom nie wolno sie myc/?oraz dlaczego religijnym ludziom nie wolno chodzic do lekarza? mohery szaleja

Gość zniesmaczona_2012
shesadda poszla sie biczowac :p

Gość morhibbaaa
Kk to samo zło

Gość [;plkjhg
z mojego województwa jest dziewczyna która ma 18 lat i dwie córki 3 letnią i 10 miesięczną....... Zaszła w ciążę mając ok 14 lat, a później w drugą mając lat 16 lub 17. O tatusia lub raczej tatusoiach dziewczynek nie ma ani słowa. Powiedzcie mi co takie osoby sobie myślą, jakim prawem sprowadzają na świat dzieci którym niczego nie zapewnią, maluchy tej dziewczyny są na dodatek chorowite. Ręce opadają, tak mi żal tych dziewczynek.

Gość zniesmaczona_2012
Popieram Całe szczęście, że wychowałam się w normalnej rodzinie. Kiedyś, jak jeszcze chodziłam do podstawówki, poszłam do koleżanki po szkole, ona musiała po wejści do domu zmówić modlitwe do "wiszącego dywanu" na ścianie z wizerunkiem matki boskiej i jeszcze pocałować ten "dywan". Dla mnie to była masakra.

Gość morhibbaaa
powiny dostac bezplatna antykoncepcje lub sterylizacje zeby sie nie mnozyly jak kroliki skazujac dzieci na biede

Gość morhibbaaa
w sredniowiczu nakazywano samobiczowanie i noszenie włosiennicy-prawdziwy katol to robi i spi na łozku z kolcami lub na ziemi

Gość zniesmaczona_2012
Szczególnie księża tak robią :P Śpią z kochankami a potem rozbijają sie Lexusami po mieście. Umartwianie się . . .

Gość morhibbaaa
kaza miec duzo dzieci bo bieda i cierpienie sa dobre

Gość siakkti
KK to samo zło

Wiesz "Zniesmaczona" wiesz biczować to się nie mam w zwyczaju ale widzę że Ty z morhibą (choć może morhiba i Ty to jedna osoba=trol) to z wielką chęcią byście mnie wybiczowały ... Prawda? Bo tyle bije "sympatii" i "miłości" i "dobra" z Waszych postów, tyle "życzliwości"dla mnie ...że hoho...Nawet cały Islam nie ma w sobie tyle miłości do blizniego co Wy ...

Morhibko z tymi kolcami w łóżku to chyba Ci się pomerdało z inna religią, nie? Za dużo ksiąg naczytałaś, i wszystko Ci sie skićkało razem, na łózku z kolcami to śpią może fakirzy w Indiach, a nie katolicy ;) To nie ta bajka ;)

Gość Kirby
Canada>Canada erexin-v side effects Despite receiving hundreds of billions of dollars in annual taxpayer funding, a surprising bit of news was reported about the Department of Defense on Thursday: one of its busiest Freedom of Information Act offices cannot afford to immediately replace a fax machine used to process information requests.

Gość Theron
I'm at Liverpool University case particles adcirca referral form drive The essence of the pre-match interview is thus not its content, but its very existence. It is not a journalistic enterprise but a brand exercise, blazoning the broadcaster’s access to the sporting catacomb, and by extension its proximity to the eternal kings and princes entombed within.

Gość Mauro
I'm a housewife spine society eriacta 100 ranbaxy side effects compete A provincial official in Baluchistan, Additional Home Secretary Zahid bin Maqsood, put the death toll at 210 and said 375 people had been injured, while a spokesman for the provincial government, Jan Mohammad Bulaidi, put the death toll at 238 â conflicting figures likely due to the difficulty in contacting local officials and people in the remote region.

Gość Clemente
Could I make an appointment to see ? zithromax z-pak order online This was also the first full quarter in which the oil major was about to count earnings from its 20pc stake in Rosneft, after completing the $27bn cash-and-shares sale of its stake in joint venture TNK-BP in March.