Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta992

Dlaczego moja kolezanka ma takie powodzenie

Polecane posty

Gość jolanta992

zawsze myslalam ze mezczyzni lubia kobiet anie dziewczynki.A ona jest taka głupiutka zachowuje sie jak dziecko,wszystkiego sie boj,drze sie jak facet przejezdza przez tory kolejowe na przejezdzie niestrzezonym,zadaje glupie pytania i robi z siebie taka slodka idiotke niby zartem ale ma takie dziwne poczucie humowu ze sama nabija sie z siebie,do tego jest strasznie niezaradna i traktuje kazdego poznanego faceta jak jakiegos mistrza ktory zawsze ma racjeeeeeeeeeeeeeeee zygac mi sie chce jak obserwuje jej relacje z facetami.Ale dziwi mnie to ze mezczyzni ja uwielbiaja..czy naprawde sa az tak zakompleksieni?

Gość obowiązk
obowiązk

Gość 222222
"traktuje kazdego poznanego faceta jak jakiegos mistrza ktory zawsze ma racjeeeeeeeeeeeeeeee" dlatego :)

woją ją bo nie jest tak dwulicowa jak Ty niby Twoja koleżanka a zobacz jak się o niej wyrażasz a ona po prostu jest spontaniczna i jest sobą

Gość maliboo
a do tego pewnie jest ladniutka ;)

Gość znafca234
bo pewnie ma ładną twarz, a ty masz obrzydliwą morde ?

Gość do tego pewnie
tak samo okazujesz wyzszosc facetom jak swojej kolezance, nic dziwnego ze wola ja niz ciebie

Gość jolanta992
jest normalna chuda i ma male usta teraz jeszcze sie blondynke zrobila...niebrzdka ale normalna

Gość od zadufanych w sobie
wola osoby mile, co w tym dziwnego?

Gość ooczny dla inn
bowią

Mężczyźni mają głęboko zakodowaną potrzebę opiekowania się kobietą, a przykład tej z opisu wydaje się idealny do tego. Kobieta samodzielna i zaradna przez to staje się dla mężczyzny nieatrakcyjna.

Gość jolanta992
W odróżnieniu od niej jak ktoś przechodzi przez tory i nadjeżdża pociąg to nigdy się nie drę. Zawsze robię zakłady czy zdąży przejść

Gość Autorko a ile
była najdłużej z facetem,a ile ty? Takie panienki podobają się facetom owszem,właśnie dzięki tej potrzebie opiekowania się,ale... po czasie zaczyna ich to wkurwiać i to na amen:) Znam wiele takich przykładów.

Gość prawiczy prawiczek 28
Dobre. "jest normalna chuda i ma male usta teraz jeszcze sie blondynke zrobila...niebrzdka ale normalna" Czytaj: Jest ładna.

Gość karlaheff
Nie, ona na pewno udaje. Też kiedy taka byłam, jak miałam jakieś 16 lat. Zmieniłam sie. A Twoja kolezanka jest i bedzie gowniara. Ile ma lat?

Gość jolanta992
ale ona naet uczuc specjalnie nie okazuje i jeszcze jest od niego ladniejsza ale gra taka zakompleksiona co to niby nic nie umie a on taki boski i doswiadczony.....

Gość jolanta992
dorosla kobieta a zachowanie jak uposledzonej osoby....jak by miala 6 lat...Zobaczy krooolik albo konika to zaraz skacze i krzyczy "zoooooooooostanmy tuuuu prosze Cieeeeeeee":O:O:O