Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 41496419848541854185

Faceci są okropni..

Polecane posty

Facet żonaty,doskonale wiedzialam ze ma żone i dziecko, gdybym byla taka świnią na bank poszlabym z nim do łóżka Dlaczego nie którzy są takimi frajerami? Szkoda mi jego żony.

Gość centurion*
ciesz się , że sama nie jesteś frajerką... :P

Znam jego żone z widzenia, I szkoda mi jej , choc zapewne na codzien jest wspanialym mężem Okropność

Gość centurion*
wiec powiedz mu , że jest dla ciebie frajerem na kiwnięcie palcem :P poczuje się urażony i wróci do żony :)

No mam taki zamiar , w nastepny week pewnie znowu bedzie sie dopierdalać.. :P A juz mam tekst przygotowany..:D ciekawe jak zareaguje ::PP

Gość centurion*
myślę , że wróci z podkulonym ogonem do żonki teraz gra bohatera i jest pewny siebie :P

tez nie znosze takich kolesi, chocby byl najpiekniejszym, najfajniejszym najzabawniejszym i w ogole naj facetem na ziemi to takie zachowanie skresla go na stracie...oczom moim ukazuje sie wtedy totalny oblech. dziwie sie samicom ktorym to nie przeszkadza i mja w dodatku w dupie uczucia ich zon...dziwny jest ten swiat

Gość centurion*
jaki masz tekst? :) sam jestem mężczyzną , ale jego postawa jest karygodna i pasuje bardziej do szczeniaka ...:P

co prawda jest mega przystojny i ma te 23 lata , ale jego miejsce jest u boku żony i dziecka , ale dziwi mnie to że żone ma całką niezłą..i dobrą . Ale tak to jest kobiety siedzą i wychowuja dzieci natomiast mężowie szlajają sie po barach szukając przygód wrr

Gość centurion*
w sumie możesz też powiedzieć mu , ze skontaktujesz się z żoną , jak będzie się mocno rzucał :P chyba, że jednak pociąga cię zbyt mocno i będziesz dalej z nim flirtowała :P