Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Safari

Na kogo wczoraj głosowaliście w Mam Talent ?

Polecane posty

Gość na nikogo
ale jakby mozna bylo glosowac przeciwko komus to na pewno zaglosowalam przeciwko rascie czyli Bednarkowi

Gość JustJustmee
Ja tez na Kamila oczywiście :-) I jestem wsciekla,ze ta mala pieguska rozbeczana wygrala....

Gość fanomak
bednarek mnie wkurza ja zagłosowałam

Gość na nikogo
jak juz cos to inna:P I w sumie to dobrze, nie musze byc banalna i szczac z zachwytu nad Bednarkiem, ktorego slyszalam duzo wczesniej przed programem i nikt sie nim nie zachwycal.

Gość fanomak
Me Myself

tak czy siak ta mała nie powinna wygrać ;/ wyniki na 100% były ustawione ;/

Gość na nikogo
lepsza mala na wygranej pozycji niz rasta:P I w ogole uwazam, ze nikt ze spiewajacych ani tanczacych wygrac nie powinien, to nie idol ani you can dance.

Gość Asinnka
won z bednarkiem dobrze ze mała wygrała:)

Gość oiiiiiiiiiiaaaais
a co klaudią kulawik? słuch o niej zaginął.....

Gość na nikogo
nie ustawione, wez pod uwage ze wczoraj wiele nastolatek bawilo sie i nikt nie ogladal tego programu, a starsi ludzie to wiadomo ze woleli mala dziewczynke niz Bednarka, ktory wyglada na cpuna. Po prostu emisja byla w takim czasie, ze wiekszosc mlodych ludzi nie mogla glosowac

Gość oiiiiiiiiiiaaaais
Baaardzo wzruszający był ten apel o własnym domu.... porazka. Jestem zdania, że jak nie mam domu dla dziecka to się nie powinno rozmanażać.

Gość ja na magde
a ten opalony bednarek niech spada na szczaw a ten piotrek wyglada jakby miał gowno w gaciach :-o

Gość oiiiiiiiiiiaaaais
a co cię tak w magdzie wzruszyło???? bo jest biednej rodziny??????

Gość kalina ochujska
ja głosowałam żeby wreszcie tvn zaczął jakieś w miarę na poziomie produkcje bo niby stacja ą ę a taka ochojnia że rzygać się chce z geslerową koorwą ożartą na czele no to się wygadałam forumowiczom życzę miłego dnia pa pa

ale to jest program Mam Talent a nie Mam Biede !!!!!!!!1 Klaudia Kulawik była od niej 100 razy lepsza a jakoś nie wygrała. i to nie prawda, bo wczoraj każdy na Bednarka głosował ! a nad ta mała gówniara sie zlitowali bo sobie skrzypce kupic i domek pobudować ;/ no żal ! nie tylko ona ma taką sytuacje jest dużo takich ludzi ! OSZUSTWO i tyle !

Gość oiiiiiiiiiiaaaais
oglądałam występy CONNIE TALBOT, normalne, super dziecko, a magda... "stara" mała przytłoczona życiem niezaradnych rodziców. chciałam mieć dom to wzięłam sobie kredyt, pracujemy, dorabiamy na wszystkie moxliwe sposoby i dajemy rade, a tu; domek dla rodzicow i skrzypki janka muzykanta

Małą bez rewelacji ale na pewno była lepsza niż Kulawik... Klaudia w ogóle głosu nie miała tylko darła mordę;] wielkie mi halo i dlatego o niej ucichło;)

Gość oiiiiiiiiiiaaaais
nie przexywam tylko to jakies takie nienormalne

Gość qwertowaaaa
zazdrośc wam dupsko sciska ze jak ktos powiedzial "mala rozryczana pieguska " wybrala 300 tysiecy ????? dziewczynka ma piekny glos i wielki talent i zasluzyla na ta nagrode ... wiec zachowajcie ta zazdrosc dla siebie .... zawistny kraj :-O zazdrosna gówniarzeria ... :-O

Gość oiiiiiiiiiiaaaais
gdyby magda powiedziala ze chodzi do prywatnej szkoly i ma 2 pokoje dla siebie to na pewno by nie wygrala, a tak,... nie zaluje jej tych pieniedzy tylko sposobu w jaki je zdobyla, litoscią

nie jesteśmy zazdrośni wcale ! tylko oburzeni bo to Kamil powinien wygrać a nie ona !!!!!1

Gość qwertowaaaa
jaką litościa ... jesteście żałośni ... :-O co ta zazdrośc robi z ludzi .... :-O

Gość yytry
teraz ogladam powtorke i bedzxie para co byla wpadka musze obejrzec

Gość glupio ze mała wygrala
Moim zdaniem ona nie powinna wygrac a tvn lubi manipulowac ludzkimi uczuciami co z tego ze jej rodzinie sie nie przelewa ale stac ich jeszcze pewnie na zywnosc wiec czy to taka bieda.Najchetniej bym zaglosowala na tego ślepego bez obrazy może by mu ta kasa coś pomogła np.. nie wiem czy mozliwa by byla dla niego operacja ale to lepsza opcja.Szkoda ze wiekszosc młodych ludzi bawila sie na andrzejkowych imprezach pewnie by wynik był inny gdyby siedzieli przed tv.