Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??????????????????????????????

możliwa CIĄŻA?? co robić dalej....??

Polecane posty

hej Mam pewne wątpliwości, czytam na forum tu i ówdzie i nie umiem znaleźć satysfakcjonującej odpowiedzi. Mam podejżenie policystycznych jajników :( brałam 3 lata antykoncepcje, ale miałam dziwne nastroje, gniew, smutek, lęki i przestałam brać tabletki anty. Niestety znowu pojawiły się cysty, więc lekarz przepisał mi ORGAMETRIL. mam brać w 19 dniu cyklu przez 7 dni i potem okres ma się pojawić itp. tak więc robiłam.. 4 cykle tak działały, choć coraz dłużej czekałam, tzn.jak brałam 1 raz to czekałam po odstawieniu jeden dzień, potem na 2 cyklu 2 dni itp. W tym miesiącu chciałam iść do innego ginekologa aby skonsultować diagnoze i nie chciałam aby wypadł mi okres na wizycie gdyż u niego umawia się miesiąc przed. więc postanowiłam wziąść tabletki w 18 dniu cyklu i 6 dni a nie 7. zawsze brałam o 22 a w tym miesiącu raz rano raz popołudniu gdyż był zapracowany czas. z moim ukochanym zabiezpieczamy się podczas seksu, jesteśmy roztropni aby dziecko nie pojawiło się zbyt wcześnie, ale w tym miesiącu chcieliśmy spróbować bez prezerwatywy, bo ani ja ani on nigdy się tak nie kochaliśmy, ja mam 22 on 23 lata więc uznaliśmy,że gdyby co nie byłoby to tragedią. Kochaliśmy się bez prezerwatywy pare razy, oczywiście nie skończył we mnie tylko na zewnątrz, ale jak każdy wie że w płynie ejakulacyjnym także są plemniki, małe jest prawdopodobieństwo ciąży ale mimo wszystko jest. I teraz spóźnia mi sie okres... i teraz nie wiem czy dlatego,że poprzestawiałam orgametril czy może mimo wszystko poprzez płyn ejakulacyjny zaszłam w ciąże?? Gdybym brała normalnie jak zawsze tabletki powinnam mieć dziś okres lub jutro... więc jest czas.. ale jeśli patrzeć na to jak poprzestawiałam to powinnam dostać w czwartek/piątek okres... Macie jakieś rady?? sugestie?? byłabym wdzięczna :)

nikt mi nie odpowie???