Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lasick!

Wygadała mu, że na niego lecę kurde ;/;/

Polecane posty

Gość Lasick!

Hej Mam ochote zabic kolezanke, ktora na imprezie powiedziala facetowi, ktory mi sie podoba, ze mi sie podoba i ze on ma cos z tym zrobic,bo jej sie juz nie chce o tym sluchac i ze ja uwazam,ze on woli inna kolezanke..... Zal mi samej siebie :O przegralam Nienawidze tego wstydu. Az glupio mi bedzie isc na uczelnie i go spotkac przypadkiem :O a jak teraz bedziemy imprezowac? Chyba juz nigdy go nie zaprosze... ;/

Gość otwórz buziejakmniewidzisz
widocznie woli koleżanke bo na ciebie nie leci.

Gość Lasick!
jak mam sie zachowywac ?Mam porozmawiac z nim , czy udawac,ze nic sie nie stalo?

Gość Lasick!
jak mam sie zachowywac? lepiej, bym porozmawiala,czy udawala,ze nic sie nie stalo??

Gość otwórz buziejakmniewidzisz
jak bedzie z toba rozmwiał rozmawiaj I udaj ze nic sie nie stało. Ze o niczym nie wiesz.

Gość chory mózg
właśnie udawaj, że nic się nie stało. Uśmiechaj się do niego, bądź bardzo miła bo jeśli będziesz teraz go unikać albo udawać obrażoną, to tylko potwierdzisz to co kumpela powiedziała.

Gość Tak się zastaNAWiam , o
ja pitole, ale kumpela swinia:O nachlała się czy specjalnie to zrobiła??

Gość Lasick!
na kolezanke na pewno nie leci. ale na mnie tez widocznie nie. dzieki za rady.chyba tak zrobie. tylko ze to w sumie widac,ze on mi sie podoba, bo tanczylismy ze soba wiele razy w taki sposob,ze pewnie zauwazyl doskonale. a kumpela byla nawalona i powiedzialam dosc glosno 'she loves my ex!' i ona powiedziala,ze zrobilo jej sie bardzo glupio i musiala to powiedziec, by odwrocic uwage od tego co powiedzialam ja :O w sumie nie mam jej za zle,bo ja nie bylam lepsza,tylko ze nie powiedzialam tego mojemu exowi...a ona powiedziala to prosto do osoby, ktora mi sie podoba i wchodzila w szczegoly...heh

Gość Lasick!
no,czuje sie idiotycznie. jutro pewnie zobacze go na uczelni.ciekawe,jak sie zachowa :O moja psychika sie chyba bardzo broni,bo zaczyna sie mi sie odpodowywac ! :P

Gość Tarot Andrzjkowy Zapraszam!!!
Jako że jutro Andrzeja dzień w którym wróżby mają na prawdę moc dużą zapraszam wszystkich na wróżby dziś 29 oraz jutro 30 okazja KOSZT 10 Pytań 6zl WRÓŻBA ROCZNA plus 10 pytań koszt 12 łl wróżba partnerska kto jest twoim docelowym partnerem wyglad cechy koszt 4zl anna_anielaa65@wp.pl gg 28042901