Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala niedojrzalaaaaa

Moj facet jedzie na swieta do mamy!

Polecane posty

Chujowo tak zostawić partnerkę samą w obcym kraju na święta.

Gość do mała cos tam
sie nie zesraj przypadkiem i ma racje , ze jedzie , a Ty nie jestes jego rodzina , wiesz ? i nie nazwywaj faceta maminsynkiem tylko dlatego ze w okresie swiąt chce sie spotakc z rodzina

Gość nio to wyrazy współczucia
oczywiście, że to jakaś fujara życiowa! Mam ten sam problem ale facet zostaje ze mną!

Gość oł jeee
nie jestes jego rodzina, to po pierwsze a i on ewidentnie za takową Cie nie uwaza a on nie jest maminsynkiem ,tylko dlateo , że raz na jakis czas chce odwiedzic rodzine trzeba było go wysłac do Pl przed swiętami , problem z głowy

ja dla mojego faceta jestem czlonkiem jego rodziny to bez dwoch zdan, dla jego rodziny takze choc jestesmy krocej niz 4 lata ze soba. i gdyby moj facet oznajmil mi ze chcialby sspedzic sweta z mama, (co z tego ze 30 lat na karku, moglby miec nawqet 50, a co to synem sie jest tylko do pewnego wieku?) zwazywszy na to ze cale 4 lata spedzal ze mna to pff sama bym go zmusila do powrotu do domu. ty msz jeszzce jakies watpliwosci. nie badz taka egoistka!!!!

Gość kasiaake
Myślałam, że tylko ja jestem w takiej sytuacji.. Mój partner też zawsze w święta musi być z mamusią , pomimo, że ona ma jeszcze córkę i ma z kim być w święta.. Ja uważam, że to koniec związku, bo ja nie byłabym zdolna zostawić nikogo samego w święta.. To świadczy o tym, że ma serce tylko dla mamusi, to niech sobie z nią żyje, nie ze mną.. Udaje idealnego synka, zbiera kasę i zawozi mamusi, bo ona ma wtedy dobry humor, nawet jak zmieni auto, to jedzie 600 km pochwalić się jej, a ja w tym czasie muszę czekać na swoją kolej. Nie trać czasu na takiego człowieka, ja już wystawiłam swojemu walizki za drzwi.. Nigdy nikt w ten sposób mnie nie potraktował , więc niech sobie robi co tylko chce, ale już nie ze mną.. Może maminsynki kiedyś znajdą takie dziewczyny, którym bedzie odpowiadać takie zachowanie..

Gość gość
Komu to mowisz? -temat jest sprzed ponad 6,5 roku ?! PS. Co innego byc maminsynkiem a co innego widziec sie z kimś rzadko wiec jest okazja to jadę,oczywiście. A ta zagranica to gdzie ? Anglia? - tam jest tylko niedziela wielkanocna więc o co chodzi? Aaa,i jeszcze trzeba dostać to wolne,raz na kilka lat,bo solidarnie ludzie wymieniaja się lub nawet losują kto kiedy dostanie wolne.

Gość kjh
Kasiaake Masz całkowitą racje. Pozdrawiam