Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldlgfl

jak sie zachowuje facet kiedy nie stanal na wysokosci zadania?

Polecane posty

Gość ldlgfl

Mialam taka sytuacje z facetem ze wszystko bylo ok to czasu kiedy zalozyl gume i nie byl w stanie wejsc we mnie, taka sytuacja miala miejsce 2 razy, nie mialam zadnych pretensji do niego, staralam okazac mu zrozumienie, tylko ze teraz on milczy, pewnie dlatego ze nie chce sie skompromitowac po raz kolejny ze mna, co o tym sadzicie? myslalam z poczatku ze moze za slabo dzialam na niego, ale tak nie jest

Gość ldlgfl
po paru dniach milczenia napisalam do niego czy chce nadal ciagnac nasza znajomosc, odpisal ze tak ale nadal milczy i to mnie najbardziej wkurza

Gość klklkl
dla mężczyzny to wielki cios i wstyd a jak ma sie zachowywac? milczenie to jakieś rozwiązanie:)

Gość ugutdyutoiuh
napisz do niego, ze chcialabys sie z nim zobaczyc i zaproponuj jakis dzien i propozycje randki :)

Gość ldlgfl
wlasnie nie chce proponowac, bo wyjdzie ze mu sie narzucam, a wczesniej do niego napisalam czy sie zobaczymy to napisal ze nie tego dnia bo musi przemyslec pare spraw, wiec pewnie doszedl do wniosku ze nie chce sie zblaznic przede mnie po raz kolejny, takie zachowanie jest bezsensu wolalabym zeby napisal ze to koniec, czy on sie jeszcze do mnie odezwie? zalezy mi na nim

Wydaje mi się, że po prostu nie bardzo ma pojęcie jak może zareagować jego organizm w takich sytuacjach (może mieć uczulenie na lateks, przez co w prezerwatywie członek nie utrzyma erekcji; ew. stres związany z samą sytuacją)... Jesteś jego pierwszą partnerką?

Gość ldlgfl
nie jestem jego pierwsza, ale pierwszy raz mial taka sytuacje tak twierdzi, facet po 30 tce, ja nie wiem co mam robic, bo z propozycja spotkania chyba nie wypada mi wychodzic, ale z drugiej strony mysle ze on tez moze juz nie wyjsc

Gość ugutdyutoiuh
jak Ci zalezy to sie narzuc :) "ostatni" raz napisz, zaproponuj jakis dzien i zapytaj czy mu pasuja, jak tak to ok, jak napisze, ze mu nie pasuje to napisz mu cos w stylu, widze, ze jestes bardzo zajety, jak znajdziesz chwile i bedziesz mial ochote to napisz jesli sie nie odezwie, zapomnij o nim ;)

Wysłałbym go do seksuologa, żeby sprawdził co jest nie tak... Bo może być to początek problemu z impotencją. Możesz się z nim spotkać, ale odpuść sobie na jakiś czas próbę kochania się z nim, bo musi przede wszystkim odzyskać pewność siebie, a po drugie stwierdzić dlaczego tak się dzieje.

Gość ugutdyutoiuh
Za wczesnie na seksuologa. Poza tym jeszcze bardziej go zalamie propozycja wizyty u seksuologa.

Gość ldlgfl
wogole to chcialam zrobic mu loda, bo mysle ze to ratuje sytuacje, ale on nie chcial, stwierdzil ze najpierw musimy to zrobic normalnie a dopiero pozniej mysle o lodzie

Tak, wiem o tym, ale skoro sam radzi sobie ucieczką, to nie widzę innego wyjścia. Wybacz, ale organizm ludzki nie jest niezawodnym mechanizmem, w którym wszystko będzie działać jak należy. Warto by ustalić przynajmniej tyle czy ma jakiś problem z blokadą psychiczną (choć z opisu nie wynika skąd mógłby się wziąć) czy też jest to przyczyna natury czysto biologicznej.

Gość dobrej kucharce zawsze
w rękach ciasto rośnie:P

Gość klklkl
facet zawsze powie że to pierwszy raz mu się zdarzyło :) przecież nie powie że to już kolejny raz...

Gość ldlgfl
napisalam do niego ze powinnismy sie rozmowic ostatecznie, tzn chce wiedziec na czym stoje,czy zawracac sobie nim dalej glowe czy nie, odpisal ze chce sie spotkac, oczywiscie z sexem damy sobie sopkoj

w sumie nie miałem takiej sytuacji, ale może spróbujcie najpierw rozgrzać bardziej Ciebie, żeby wejście było lżejsze... nie staje mu w ogóle, czy po prostu się wygina?

Gość ldlgfl
chodzi o to ze normalnie mu stoi, ale po zalozeniu gumy to jest wzwod niepelny, myslalam o takich bardzo cienkich prezerwatywach, uzywaliscie kiedys takich?myslicie ze w takich gumach moze byc lepiej?

Gość Arletta208
Znałam kiedyś takiego jednego, udawał wtedy że nic się nie stało albo bezczelnie zwalał winę na mnie , że niby ja go nie podniecam. Ogólnie żałosne.

Gość ldlgfl
co z tymi gumkami durex elite? doznania lepsze czy takie same jak w normanej gumie?

Gość a ja wam powiem cos
nawet najlepszym moze sie to zdarzyc. mnie tez sie zdarzylo pare razy i zadna tragedia. wyluzujcie chlopaki. seks to zabawa przeciez

Gość jkjhgfghjkjhgvf
mozliwe ze wczeniej sie kochal BEZ gumy z jakas co brala tabletki i nie umie sie przestawic

mi też to się zdarzyło i to właśnie podczas zakładania gumki tylko wtedy ruszyła mi z pomocą moja partnerka i zrobiła szybkiego lodzika i ustami założyła gumkę . To normalne że w takiej sytuacji jak opisałaś facet się zdenerwował spadło u niego podniecenie przez pieprzoną gumkę i koleś wini siebie za ta sytuację. A Ty powinnaś mu tą wytłumaczyć ze to się każdemu może zdarzyć ze to nie jego wina itd i że następnym razem pomożesz mu:D

Gość gość
Mój się na początku frustrował, ale potem poszedł do lekarza, dostał receptę na maxigrę go i wszystko znowu działa bez zarzutu. Bierze tabletkę i kilkanaście minut później jest w całkowitej gotowości