Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gemma7342

Czuje się brzydka, nie wiem jak o siebie zadbac

Polecane posty

Gość Gemma7342

Jak patrze w lustro życ mi sie odechciewa, najgorszy we mnie jest tzw'drugi podbródek'. Jak moge sie go pozbyc? Nie chce maskowac go makijazem tylko go zlikwidowac. sa na to masaze albo jakies kremy?

raczej operacja plastyczna, napewno sa jakies kremy ujedrniajace naciagajace ale raczej kremik nie rozwiaze problemu. Najlepiej sie tym nie przejmowac. Spojrz na pozytywne aspekty swojego wygladu i na nich sie skup, zapomnij o tym nieszczesnym drugim podbródku kazda kobiete to czeka:P ja mam odstające uszy i jakoś z tym zyje:)

raczej operacja plastyczna, napewno sa jakies kremy ujedrniajace naciagajace ale raczej kremik nie rozwiaze problemu. Najlepiej sie tym nie przejmowac. Spojrz na pozytywne aspekty swojego wygladu i na nich sie skup, zapomnij o tym nieszczesnym drugim podbródku kazda kobiete to czeka:P ja mam odstające uszy i jakoś z tym zyje:)

Gość losldf
na drugi podbrodek to przewaznie jest dieta. wiem bo sama to przerabialam..

Gość niemacogdybac
Dieta i ruch. I sie szukac po necie diet "CUD" tylko po prostu , 5-6 posielków dziennie, gotowane , warzywa , ryby , dobre jakosciowo jedzienie. zero smażenia , zero słodyczy. Owoc za cukierka. Do tego ćwiczenia w pokoju, damskie pompki , rozmachy ramion , trucht w miejscu. Kupic malutki ciezarki i cwiczyć.