Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna:)

Co ze mna nie tak???? :(

Polecane posty

Dziewczyny, chlopaki, powiedzcie co ze mna nie tak, mam 21 lat jestem sama, owszem byly tam jakies zwiazki ale krotkotrwale tego to nawet zwiazek bym nie nazwala, zawsze tak jest rozmowy gg, mile smski a pozniej jakos tak sie urywa, mowia ze jestem mila, ladna, fajna, troskliwa, wiece chcialabym miec kogos, moze mialabym lepsza samoocene, w rodzinie wszyscy zajeci, kolezanki tez,wiem ze niektorzy napisza ze glupio pisze czy cos w tym stylu.... :(

Gość Koralikowa ..
Piszesz nie wtym temacie po pierwsze. A po drugie ja mam 26 i też jestem sama, a Ty jeszcze jesteś młoda, więc nie masz sie co stresować.

odswiezam temat

Gość też jestem sama ...........
mam 22 lata, były związki, od jakiegoś czasu w ogóle nie mam kontaktu z mężczyznami, zresztą oni mnie traktuja jak swojego kumpla, powiernika a nie potencjalną kandydatkę na partnerkę. Fakt, ja też ich tak traktuje, ale naprawdę nie wiem co ze mną jest nie tak. Jestem beznadziejną starą panną.

Gość sympatyczna :)
Oj stara panna to za duzo powiedziane jestes tylko rok starsza ode mnie, no ja wierze ze kiedys spotkam tego jedynego, bo takie krotkotrwale zwiazki miesiac, kilka miesiecy to ja juz nie chce w to bawic strata czasu