Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka222

STEEWARDESA

Polecane posty

Gość olka222

witam, otoz jestem w klasie maturalnej powoli zaczynam myslec o swojej przyszlosci, chcialabym zostac steewardesa! Moglibyscie powiedziec co nalezy skonczyc? moze jakeis studia? kursy? co jest wymagane? pozdrawiam;) i z gory dziekuje za odp!

linie lotnicze zabior cie na kurs wiec nie usisz miec jakis specjalnych studiow... jest kilka krajow (uk, szwajcaria i chyba osrodek w niemczech, byl tez kiedys w polce ale nie wiem czy jest dalej) w ktorych prowadzi sie te szkolenia wiec trzeba znac ang... napisz na gronie wizzair tam cie laski pokieruja dalej... :D

Gość weopriogtrjkkkf
uslugiwac innym ludziom w samolocie.co to za przyszlosc???

Gość olenka....
najlepiej to zainwestujw nauke jezykow- kazda linia ma wlasny kurs/trening wiec w takie cos nie warto inwestowac.

a ciekawe czy w locie dalej mowia, ze najlepsze imie dla "stewarda" to Nikodem, bo raz tylem a raz przodem... :D:D:D:D:D:D hahahaha... :D

Gość stewardessa to mit
chcesz podawac herbatki, jedzenie, poduszki klientom? uspakajac rozhisteryzowanych, wycierac nosy dzieciom, ew sprzedawac perfumy? sprzatac kabine miedzy ladowaniami? i to bez napiwkow i w sumie za nieciekawa kase?

Gość olka222
szczerze mowiac, jako pasazer a srednio raz w roku latam samolotem na wakacje, z tego co obserwuje to podoba mi sie ta praca, tym bardziej ze totalnie nie wiem co chce robci w zyciu, wiec pomyslalam o tym, angielski umiem bdb gorzej z innymi jezykami a podobno trzeba umiec 3??

Gość guziczkowa mammamija
nie potrafisz napisac poprawnie nazwy zawodu o ktorym marzysz...kiepsko to widze steewardeso:D:D:D:D:D:D