Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikaikaika

::: SKOMPLIKOWANY TYP :::

Polecane posty

Gość ikaikaika

miałam tutaj temat ale chyba zniknął :( no cóż napiszę znowu z małym krokiem do przodu, bo coś się zmieniło :( tak jak pisałam wcześniej jest pewien facet. od jakiegoś czasu słyszałam komplementy pod moim adresem, widziałam uśmiechy i spojrzenia, komentarze do kolegów 'jak mi się ta dziewczyna podoba...' widujemy się w klubie na imprezach, kiedyś spotkaliśmy się w ramach małego zakładu i spędziliśmy kilka miłych godzin w swoim towarzystwie. wydawało mi sie dość oczywiste że mu się podobam jednak nie robił nic więcej poza tymi delikatnymi sygnałami i kilkoma miłymi smsami w stylu 'powalająco wyglądałaś' jesteśmy w jednym kręgu znajomych miałam nadzieję że coś sam zadziała, zwłaszcza kiedy dowiedział się że już nie jestem z moim Byłym... a tu tylko te delikatne zaczepki... zawsze jestem w tym klubie w piątki. i widuję go. 2 tyg temu dotarłam tam też przez przypadek w sobotę. był trochę wstawiony trochę wyraźniej mnie zaczepiał, ale ja byłam z kolegą i nie chciałam kumpla tak po prostu olać i zacząć bawić się z Nim.. :( w następnym tygodniu nie było go już w piątek, tydzień później znowu go nie było... :( ja znowu przypadkowo trafiłam tam w sobotę - i On był... i tylko krótkie 'cześć' i nic więcej. unika mnie? :( dlaczego? przez to że nie odpowiedziałam zbyt otwarcie na jego delikatne podrywanie?? :( pomyślał że go olałam? że może mój kumpel to coś więcej niż tylko kumpel ?? nie wiem..ale on sam przecież też nie próbował mnie tak otwarcie i jasny sposób WYRWAĆ.. to ja nie chciałam żeby wyszło że na niego lecę, tak totalnie... bo tak jest... . :( więc na pewno ten brak kontaktu teraz nie wynika z tego ze to On chce mnie spławić, bo ja byłam zbyt nachalna czy coś.. nie. byłam miła, ale po przyjacielsku... to za mało żeby chciał mnie zdobyć? :( bo ja GO chcę i to bardzo !!!! :( ale nie wiem czy teraz on sobie nie odpuścił przypadkiem.. a może całkiem źle interpretowałam wszystko??? no ale jak można interpretować komplementy, uśmiechy, spojrzenia i zaczepki ?? :( PANOWIE... czemu jesteście tacy skomplikowani?? :(

Gość nowayyyy
?

Gość nowayyyy
??

Gość ikaikaika
nikt? :(

Gość slssssslas
skomplikowany =>> popapraniec emocjonalny =>> UCIEKAJ

Gość ikaikaika
wcale nie popapraniec... :(