Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitka00

powalony facet ...

Polecane posty

Gość kitka00

Co mam zrobic , rozstalam sie z moim facetem kupilam dziecia psa po paru miesiacach miedzy mna a facetem wszystkow wrocilo do normy...ale pojawil sie problem pies.. on nie nawidzi zwierzat..i sie zaczelo pies wyladowal w lazience , nie moze chodzic po domu, chodz tylko wtedy kiedy on jest w pracy .Dzis sie miarka przebrala jak zobaczylam ze otworzyl specjalnie okno w lazience a jest mroz .. psiakowi zimno to maleniki pisek ..wiec sie wscieklam jak diabli zamknelam lazienke na klucz i powiedzialam ze bedzie chodzi na gore do tolalety ..wogole zrobila sie awantura bo zaczal wygadywac ze bede musiala tego psa zakopac ( i dlatego miedzy innym zamknelam lazienke na klucz bo sie boje ze ten idiota cos zrobi temu zwierzakowi)co ja mam zrobic jak z nim rozmawiac.. juz mu dzis powiedzialam ze jak tak dalej bedzie to bedzie zmuszony sie wyniesc..

Gość pyszne_awokadooooo
Twoj facet to jakis debil za przeproszeniem. Wytlumacz mu , ze kupilas psa dla dzieci i teraz nie mozesz odebrac im prezentu gdyz mialy by do ciebie zal o to. A twojemy mezowi dalabym reprymende zeby sie uspokoil i powiedz ze znecanie nad zwierzetami jest karalne. Jest to maly psiak nie mozesz go wyrzucic bo teraz sa mrozy i ten psiak by zamarzl na smierc. Ale nie mozesz psa trzymac w lazience przez caly czas bo temu psiakowi tez sie cos od zycia nalezy. A pozatym lazienka to nie jest miejsce dla psa. nie masz jakiegos strychu czy jakiegos letniego pokoju>? masz 2 wyjscia albo zatrzymac psa i utemperowac meza albo oddac psa w dobre rece , moze zawiezc rodzicom poki jest jeszcze maly i nie przywiazany tak bardzo do was.