Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678909ijuhygtfrdsfgvb

Czy kondony ,,Erosy'' są dobre ?:P:P

Polecane posty

Gość 12345678909ijuhygtfrdsfgvb

prosze o odp.

Gość awerty
chujowe

Gość heyyy joe
a dlaczehgo nie Durexy? durexxy najlepszy

Szef ale Ty mnie od wczoraj wkurzasz.. Szczerze nie widziałam tu Cie wczesniej, ale jesli jestes tu od wczoraj to jestem 2 osoba która doprowadzasz do szału..

Nie wiem czy jestes az taki zły ale robisz z siebie kolesia typu "co to nie ja" i na swoim profilu na fotce to najbardziej widac.. Chcesz pokazac czy pochwalic sie ze masz taaaaaaaka lape? Wedle mnie to nie jest powod do chwały, może znajda sie panienki które na to poleca. I robisz to tylko dlatego ze chcesz wygladac groźnie? A może po to by znow wpakowac 8 kolesiom?

czytałam do konca. Ale to z Twojego rozumowania mam teraz stwierdzic ze skoro ja jak byłam młodsza czyt. chodziłam do podstawowki i tam spotykałam rozne osoby, jedne normalne jedne takie pizdy ze omg to teraz mam sie stac taka sama, zeby imm dokopac teraz na starosc? p.s mam 22 lata;p

Dla Mnie to myslisz jak 14 latek. Wez sie sam przeczytaj i sie nad tym zastanów, bo jestem od Ciebie tylko dwa lata starsza, a zachowanie masz załosne.Chyba nie byłam taka dwa lata temu...;/ a co do głupich zaczepek..Sama jestem osoba ktora sobie w kasze nie da dmuchac ale najlepszym wyjsciem jest nie odbijanie piłeczki, bo tylkoim pokazujesz ze jestes tak samo głupi jak oni..

Szef, Hortex to marka soków i napojów.... A co do kondomów z marketów na prawdę polecam... tylko desperatom :)