Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenka1607

bezsenność - kto teraz nie spi?

Polecane posty

Gość Lenka1607

Kto jeszcze teraz nie śpi? Od wielu lat cierpię na bezsenność, śpię tylko po tabletkach nasennych, a i te trzeba było zmiienić, bo do pierwszych organizm się przyzwyczaił. Używam teraz Hypnogen ale i on zaczyna działać coraz dłużej zanim zasnę. Co będzie dalej? Jestem uzależniona od tabletek. Po nocy gdy nie śpię internetuję tak jak teraz. Kto jeszcze jest w takiej sytuacji?

Gość gość
Lekarstwo na taki stan: dwie godziny ćwiczeń po pracy (rower,bieganie,basen, siłownia, fitness - czy co tam lubisz), ale takich konkretnych! Do padnięcia na twarz ze zmęczenia. Potem prysznic, dobra, zdrowa kolacja, żadnego alko. Porządny sex przed zaśnięciem. Rano człowiek się budzi w świetnym nastroju z gigantyczną ilością energii do życia. Wiem co mówię. Sam byłem przez jakis czas w depresji. Po zamówieniu oczyszczenia aury ze strony http://energiaduchowa.pl zacząłem czuć się lepiej i uprawiać sport. Teraz jestem pełen zycia.

Gość manuka
bezsenność to poważna sprawa....mi całe szczescie w okresach bardziej stresujacych pomagają forsen forte czy inne....pewnie można jakoś sobie dobrze radzić ze stresem ale ja nie umiem. ale tabletki są bardzo fajne i ich się trzymam w razie czego!

Gość gość
w ilu watkach jeszcze bedziesz spamerska mendo spamowac tym goownem?:o