Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aidaa

czym ten facet sie kieruje? zabawa?, okazja?,zyskiem z osoby?

Polecane posty

Przedstawie Wam model chlopaka ktorego poznalam juz drugi raz mniej wiecej w ten sam sposob... Wydawalo mi sie ze poznalam fajnego faceta, ale...po czasie tej swojej grzecznosci,slodkosci zienia sie.... powiedzial mi ze ma dziewczyne mimo to dalej utrzymywal ze mna kontakt, jak go uswiadoilam ze nie jestem pierwsza lepsza to jeden choc mial panne dalej chcial utrzymywackontakt a drugi powiedzial ze jego dziewczyna sie zlosci ze mu tylek zawracam i ze bedzie mial nagle mniej czasu dla mnie....jeden jak i drugi mowili ze maja dziewczyne ktora pozwala im miec kolezanki ... jeden powiedzial to na poczatku drugi dopiero po miesiacu.... kolezanki ale czego? do seksu bo tak wlasnie sie do mnie zabieral jeden jak i drogi.... tak sie zastanawiam czy to faktycznie mozliwe ze panna jedna jak i druga jest tak tempa i glupia ze pozwala mu jednak na inne.... Jak myslicie? czy to jest tylko ich tych facetow glopia wymowka...Byc moze to taki typ ktory juz zaskarbil sobie u niej swoje zaufanie i zeby nie wiem co sie dzialo bedzie tylko jemu wierzyla jesli jakas panna nawet skrzywdzona bedzie chciala panne uswiadomic w postepkach jej faceta.... przeciez to jest chore ta skodkosc itp. czy wy dziewczyny naprawdew to wierzycie ze macie takich idealow przy sobie ????

dodam ze zialm obydwie panny, jesli chodzi o chrakter nie wiem jakimaja ale po tym jak opisywali je Ci dwaj to srednio na jezaczyli tempe jakies.... jeli chodzi o wyglad takie sobie,zdecydowanie jeste ladniejsza od nich.... takze zastanawia mnie gdzie tkwi dibel czy w tym ze oni Cifaceci lecana kase, czy po prostu ze znalezli takieglupie i naiwene ze im na wszystko pozwalaja....

po pierwsze to nie wpierdalaj sie w czyjes zwiazki, po drugie facet mowi ze moze miec kolezanki itd, bardzo to jest prawdopodobne bo instnieja zwiazki bez zobowiazan, po trzecie skoro mowia Ci faceci wprost ze sa w zwiazku i maja pozwalane na takie sprawy to znaczy ze na nic im nie zalezy, dalej sa z tymi laskami a Ciebie przyslowiowo "ruchają" bo sory inaczej nie moge tego okreslic. No chyba ze ktorys by Cie pokochal, a Ty jego, ale z pewnych przyczyn nie moglby odejsc od swojej kobiety bo sa takie sytuacje, jedna nawet znam... wtedy nie okreslilabym tego jako "bzykanie" od tak... bo jest miedzy wami MILOSC.... a tutaj raczej tego nie ma. A Tobie chyba to odpowiada prawda? i nie wiem o co dokladnie Ci chodzi... nie kazda laska ma przy sobie ideal faceta i grzecznego jak aniolek, ale uwierz mi ze pewnie sa wyjatki... nieliczne ale sa... prawie kazdy czlowiek podejrzewam ma na swoim koncie jakies potkniecia :)

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zakladasz juz temat setny raz tylko zmieniasz nick! mowilam olej faceta to ty swoje..

Gość kajko i kokosz
co za roznica co nimi kieruje, sa nielojalni i tyle, lepiej trzymaj sie z daleka od dupkow, ktorych pelno na swiecie

kiedys napisalam Ci podobnie jak szczesliwa22 ale Ty dalej glupkowato pytasz o jedno i to samo! facet ma Cie w dupie, chce Cie wyruchac i rzucic jak szmate, kocha dziewczyne!!! a Ty tego dalej nierozumiesz! dalej zadajesz pytania innym jakbys sie z choinki urwala! ZROZUM RAZ NA ZAWSZE FACECI LUBIA SEKS, MOGLIBY ISC DO LOZKA Z KAZDA NAWET JESLI KOCHAJA SWOJa PARTNERKe! dla nich to tylko rozladowanie napiecia i on spotyka sie z toba tylko w tym celu! NIC DLA NIEGO NIE ZNACZYSZ! DAJ W KONCU SOBIE SPOKOJ I NIE ROB Z SIEBIE KURWY!

no okej takie mnie nie interesuja co mja kobiete ale skoro moze miec kolezanki i ma to cale pozwolenie odpannyswojej to dlaczego mimo ze niechce ja miec z nim skoku w bok to on jeden nalega a drugi sie przestraszyl jak powiedzialm ze mu popsuje zycie jesli sie kieruje wykorzystaniem mnie

izulaaaaaaaa chyba sie rozpedzilas za bardzo ON JA KOCHA CHYBA KPISZ...jakby kochal to by ja szanowal a nie biegl do innej pffffffffffff

jeden nalega bo moze zakochal sie w Tobie, albo mzoe nie chce byc juz ze swoja i tylko czeka na okazje zeby ktos mu rozwalil zwiazek, moze nie chce z Toba bcy ale tylko ma cie za kolezanke tylko od "lozka" i bedzie mu to obojetne czy zniszczysz mu zwiazek czy nie bo widocznie mu nie zalezy, a drugi sie przestraszyl bo widocznie kocha sowja dziewczyne... proste

mnie bardzej interesuje co w glowch maja tacy...oni kolezanka przetwarzja chyba na kochanaka hahahahahah apozniej placz

ale czy nie uwazacie ze to troche chamskie ,,,wyseksuje sie na pannie a po latach szuka innej na zmiane....ten drugoi jest dopiero w roczny starzu takzeprzypuszczam ze sa motyle w brzuszku jeszcze albo sam nie wie co che...

a czynie uwzacie ze to moze byc test z ich stronych jaka jestem?

w ogole to chcialam Ci powiedziec ze nie rozumiem tego co piszesz... wez sie wyrazaj normalnie, bo tak haotycznie piszesz ze nic nie kumam...

nadobra sprawe to nie mezczyzni renesansu tylko chloptasie oo facet ktory kocha swoja kobiete jest za nia nie szuka na boku nie interesuja go kolezanki do cherbatki bo takowa kojazy mi sie wylocznie z seksem na boku....

odpowiedzialam na wczesniejsze posty a nie na ostatnie jakbys nie zauwazyla. wiec dam Ci teraz odpowiedz ktora masz zawarta w temacie dyskusji... tak taki facet kieruje sie zabawą, okazja i zyskiem z osoby takim ze Cie wybzyka i sie spusci i bedzie mu lepiej czyli Ciebie od tego beda mieli o ile juz nie maja....

szczesliwa22 moim zdaniem trzeba byc popierdolonym i nie szanujacym ani siebie ani innych a juz napewno nie swoja kobiete...

byc moze ten panny sa tak tempe i naiwne ze maja to w 4 literach wiec pozwalaja mu na skoki w bok... a byc moze bardzo ich kochaja a oni juz moja ich dosc wiec sa skoki w bok...a byc moze Ci faceci nie kieruja sie wygladem charakterem tylko tym jakie warunki im postwia i wlasnie takich naiwnych szukaja a jak znajdzie sie juz wybawia na jednaj drgiej jak na tej stalel szukaja jeszcze innego kol do dupy dal mni taki facet to smiec 0 wartosci.... sory ale ani palcem bym takiegonie dotknela.... choc z drugiej strony ciezko i cos uwierzyc ze z takimi lafiryndami sa...

nie wiem czy z ktoryms poszlas do lozka ale faktem jest to ze skoro facet jest w zwiazku a zabawia sie z inna to znaczy ze nie szanuje swojej kobiety i nie traktuje jej powaznie... jest wiele takich łepkow i o wiele za duzo... niestety

laska to nie panny sa tepe tylko ty! one moga nie wiedziec o wyskokach swoich facetow! ale ty wiesz i najmadrzejsza rzecza jaka moglabys zrobic to odsunac sie od nich, ale niestety tego nie zrobisz bo solarium mozg ci wypalilo! napisalam wyraznie, faceci nawet majac partnerke skocza do lozka innej, nawet jesli ja bardzo kochaja! jesli facet trafi na taka dajaca na prawo i lewo jak ty, to dlaczego ma nieskorzystac...?

najlepiej nie mieszac sie w takie sprawy. gdybym byla na Twoim miejscu i facet jeden drugi czy dziesiaty oznajmil by mi ze ma dziewczyne to odrazu bylby dla mnie taki gosc spalony bo nie zamierzam wpieprzac sie w czyjes zwiazki i je psuc (bo laski moga nie wiedziec o skokach w bok swoich facetow) i nie chcialabym czuc sie wykorzystywana... proste

ale to jest proste i logoczne ze factek taki nie szanuje swj kobiety.. i nie chodze na slarium a istota milosci jest falszywa jak szuka okazj\iii.... wybacz izulaaa ale okazji szuka sie w sklepie na polkach a nie na czloweku .... masz poronione mysli jesli uwazasz ze ja kocha i ma skoki w bok to jest brak szacunku ewidentny i tyle

z reszta jednemu co powiedzaal mi pozniej ze ma panne okazalo sie ze to lowelas idzie wyrywa na dyskoteki i wiadoo co dalej... co do drugiego on sie do mnie podwalam a ja mu wylozyla jasno i na temat ze traktuje go jako kolege i zeby pmietal ze a panne swoja wiec zmylo go jak ta lala... hhahahah wiec wyprasza sobie zeby mi tylkek obsmarowywano ze jeste jakas nie tego.... to oni modzilija od nich nic nie chcialam