Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkelos

Dziewczyna mnie oszukuje ...

Polecane posty

Gość majkelos

mam problem .. mam dziewczynę ale ona mieszka w innym mieście i wszystko było spoko gadamy ciągle na skypie itp kiedy się nie widzimy ale ostatnio kogoś poznała "kolegę" i teraz nadal gadamy niby ale rzadziej mi odpisuje, mówi że to tylko kolega a w tym mieście nie ma za wielu znajomych bo mieszka tam od kilku miesięcy a ja czuję i podejrzewam że coś nie ta. Pytałem się jej tak z podpierduchy czy fajny jest itp a ona na to że nie i ze to tylko kolega ale od tego czasu kiedy go poznała czuję się przez nią olewany ona zapewnia mnie że nie m się o co martwić ;d ogólnie tak nie że jej kazałem tylko tak lekko jak bym dał jej do świadomości że wolałbym żeby nie doszło do tego że będzie przesiadywać u niego w domu jako u "kolegi" bo wszystko się może zdarzyć ona mnie zapewniła że nie ma takiej opcji żeby aż tak się z nim kumplowała no i mnie poniosło w końcu i zrobiłem coś głupiego .. wszedłem jej na skype i tam są historie rozmów i rozmawiała z siostrą o nowym koledze gdzie siostra napisała że brzydki jest a ona na to że na żywo jest lepszy.. wtedy gdy mi nie dopisywała długo z kolegą gadka się kleiła wyśmienicie.. kolega jej ciągle proponuje że obejrzą coś razem a ona mu na to przytakuje ;/ ten ciągle jej mówi że jest piękna i w ogóle, a nawet przeczytałem ze jestem nienormalny jakiś bo z nią nie gadam przez to ze go poznała xDD z tego jak rozmawiała z siostrą wynikało jak by gadały o nim jak o kimś kto może być kimś bardziej niż kolegą ;/ ... jestem zazdrosny ogólnie ale teraz to czuję się robiony w ch***a ewidentnie zwłaszcza jak się pytam co robi bo nie odpisuje praktycznie a ona na to że nic a w tym czasie z nim gada :( co mam zrobić ?? nie chciałbym jej stracić ale nie chce być robiony w chu*a zwłaszcza że zawsze mimo że byłem zazdrosny o nią i jej czasem wypominałem coś to zawsze wierzyłem że mnie nie oszukuje a teraz to sam nie wiem czy już kiedyś też mnie nie oszukiwała ..

Gość baby takie są
faceci też nie ma lekarstwa no bo co możesz zrobic ??? monitoring jej zalożysz ???

Gość majkelos
no właśnie nie :D no ale najgorsza jest ta bezradność że nagle staję się tym z bocznego planu : (

Gość majkelos
dobra.. jebać to nie ważne

Gość nie panikuj
Człowieku nie panikuj. Pierwsze to, jak będziesz jej cisnął, ze Cie w człona wali to Cie w końcu walnie. Daj jej się poczuć wolno i jak jest normalna to nic głupiego nie zrobi a jeśli świerzba krocza złapała to nic jej od tego nie odwiedzie, a Ty se tylko psyche zryjesz. Co ma być to będzie, jak się puści to się kapniesz albo Ci sama powie.

Dziewczyna mnie oszukuje ..." no i co ? Kobiety kłamią !!! Ale mają cycki a my lubimy cycki * *za Demotywatorami:P