Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

Był ktoś z Was na filmie Maczeta??????

Polecane posty

Ja byłam wczoraj! Jaka żałość!!!! Krew się lała litrami, głowy spadały jak liście z drzew... a ja się śmiałam w niebo głosy! Wyobraźnię reżysera oceniam na 2= !!!

Gość o jaaaaaa....
a juz myslalem ze ogladalas filmik na yt z moa pala

Beznadziejny to mało powiedziane. Dobrze, że oglądałam go w domu, bo jakbym poszła do kina, wydała kasę na bilet i zobaczyła coś takiego to mocno bym się zdenerwowała. Absolutnie nie polecam!

Gość a czego się spodziewałaś
po Rodrigezie. Przecież on robi takie specyficzne filmy.

Po prostu żal dupę ściska! My poszliśmy na biletach za dychę (promocja z kinder bueno:P) Ale ludzie, którzy dali przeszło dwie dychy wyszli nieźle wkurwieni!

@ a czego się spodziewałaś Przy wyborze kierowałam się obsadą. Obsada wydawała się na poziomie... ale powiem wam, że ogólnie się naśmiałam! Mega scena! Kiedy zaczynają "wojne" i maksykańcy idą z grabiami... nosz pospolite ruszenie:P A z tyłu zapierdziela... gostek z budką z lodami i dzwoni dzwoneczkiem:P:P:P

a co nie widziałaś trailera? Trzeba było iść na jakąś polską komedie z zakościelnym. Dla mnie film był dobry.

to następnym razem nie kieruj się obsadą tylko reżyserią! Jeśli nie oglądałaś takich filmów jak Planet terror, Od zmierzchu do świtu to ci się nie dziwie ale jeśli tak to powinnaś wiedzieć czego się spodziewać. A zresztą, teraz będziesz cały tydzień przeżywać te 10zł? Daj se spokój, co?

generalnie ludzie wyszli zniesmaczeni poziomem poczucia humoru twórców filmu... a mnie nawet bawił :P Kiedy Steven Seagal wiercił sobie w brzuszku maczetą :P:P:P

bo jak idziesz do kina na chybił trafił to nie miej pretensji do całego świata że ci się nie podobało. Nie możesz przyjąć tego jak dobrej zabawy? Nie podobał ci się to się nie podobał ale po co od razu zakładać temat i robić antyreklamę. To że tobie się nie podobał to nie znaczy że innym ma się nie podobać. Nawet nie podałaś żadnych argumentów tylko że krew się lała.

Ależ nie robię antyreklamy! Nie mam do nikogo pretensji! Nie wyciągaj pochopnych wniosków.. założyłam ten temat, żeby poznac opinie innych .... a nie żeby odradzać pójścia na ten film! Pokaż mi choć jedno zdanie, w którym odradzam wybrania sie na ten film.

To już tłumaczę dlaczego oceniam wyobraźnię reżysera na 2=.. bo jak dla mnie było to zanadto przerysowane! Laska (SHE) która została postrzelona w głowę w ostatnich scenach powraca z zaślepką na oku! Ona przeżyła! Ale gościu, który oberwał od agentki szpilką w oko padł jak kawka.... :P

raczej nie przyjmuje tego topiku jako antyreklame, zawsze mozna przeciez wyrazic swoje zdanie, poza tym chyba kazdy wie, ze gusta sa rozne

Gość ja widzialam machete
ponad 2 miesiace temu, i mimo ze generalnie nie lubie krwawych filmow to mi sie podobal :D film ma podzielone opinie ale generalnie ludziom sie podobal tu recenzje z usa http://www.imdb.com/title/tt0985694/ 7.3/10 nie jest zle! ;)