Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaaaaaa5

matura... pomóżcie

Polecane posty

Gość Matias
To jak to teraz jest? Polak, matma, język i tylko tyle jest obowiązkowe? Jak ja zdawałem to nie było jeszcze matmy ale trzeba było jeden przedmiot sobie wybrać obowiązkowo, teraz tak nie ma? A co do zdawanie tylko tych 3 to pewnie gdzieś na studia się dostanie, ale czy warto iść gdzieś byle iść? Dla mnie bezsensu. A czemu nie chcesz zdawać nic dodatkowo? Jak nie zdasz to i tak nie oblejesz matury, a po drugie taka geografia nawet na rozszerzonym jest łatwa, więc spokojnie można ją zdawać.

Gość pytanie mammmm
Po co chcesz iść na studia, skoro nauka wyraźnie Ci nie idzie??? Nie rozumiem tego... I potem każdy ma tego mgr i to nic nie znaczy.

nauka mi teraz nie idzie... wybrałam złe liceum i zły profil... zawsze byłam piątkową uczennicą, dopiero w lo pogóbiłam się w matematyce:(

stwierdziłam że będę zdawać poszerzoną geografię, uważacie że to dobry wybór? tylko nie wiem czy zdąże się przygotować...

jesli bardzo tego chcesz, to zdążysz:)masz jeszcze sporo czasu!!z resztą, mam koleżankę, która zdawała w zeszłym roku maturę rozszerzoną z geografii i twierdzi, że zaczęłą się uczyc miesiąc przed maturą...zdała na 70%.Wiesz ja tez mam problem z maturą teraz...jestem na profilu humanistycznym, zdaje na pewno polski i angielski rozszerzone...biologie podstawę...no i przydałoby się cos jeszcze rozszerzonego, żeby się dostać na jakieś przyzwoite studia...tylko nie wiem co, nie mam pojęcia.Kupa:( Na domiar złego nie mogę się zmotywować do nauki i wziąć się za siebie!!!:(