Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onlysad

czy przesadziłam???

Polecane posty

Gość onlysad

oglądałam z facetem vive nie pamiętam jaki program ale wyskoczyła Aleksandra Szew i zaczeła wymachiwać cyckami...czarne kozaczki i takie tam.... mówię facetowi , że to ta co grała w Rodzinie zastępczej a on z zachwytem wielkim FAJNIE WYROSLA!!!! szczena mi opadła wkurwiłam się i wyszłam z pokoju czy on powinien tak zareagować? komentować jej wygląd-nienaganny zresztą przy mnie ten zachwyt w jego głosie mam do niego ograniczone zaufanie gdy oststnim razem wylatywał z kraju to dał nowopoznanej lasce numer fona , wszelkie dane....szukał jej później na nk i dodał do znajomych typ kurwiarza ? szuka wrażeń? zazdrosny jest jak cholera może mierzy mnie swoją miarą

Gość kaśka gliwice
ja mysle,ze to ty jestes kur­wa a twuj facet ok obarżasz ssie ze mu sie podobała zadbana dziewczyna a zadbaj o siebie świnio, umyj sie, zacznij w końcu pachnieć. a ty sie obrażasz a kim to w ogóle kur­wo jebana jestes? za kogo ty się uważasz suko pierd­olona? ciesz sie idiotko,ze ktos cie chce gównem jestes

Gość onlysad
no jest mi cholernie przykro......

Gość foreviankaaaaaaaa
a nie Aleksandra Szwed?

Przesadziłaś. Więcej dystansu dla dobra własnej psychiki:) Kaśka->lecz się

Ej Kaśko z Gliwic!! a Ty niby kim jesteś, żeby tak oceniać ludzi? Kompleksy sobie leczysz wyzywaniem innych! Wstyd... i co za słownictwo ;-) Ona się może i cieszy, że ktoś ją zechciał, ale Ty chyba jej zazdrościsz i nie masz nikogo. Każdy facet ma w sobie coś z k**wiarza, który szuka wrażeń... tak samo jak kobiety rodzą się z żyłką flirtowania. A że sobie popatrzy? Wiem, że to wkurzające - siedzi obok i komentuje długonogie piękności...Mój też tak robi. I co z tego - tyle jego co sobie popatrzy. Wieczorem i tak podkuli ogonek w wiadomym celu :-) A te rozdawanie nr i szukanie po nk., trudno jest oceniać tylko ten fakt. Nie wiemy jak długo jesteście ze sobą, jaki jest stopień zaangażowania waszego związku itd.

Gość onlysad
stopien zaangazowania??? planujemy wpsolna przyszlosc i mielismy razem zamieszkac..... jestesmy w zwiazku na odleglosc wiec zaufanie ...tylko ono mi zostalo....

Gość zdaniem mojego brata i mnie
e tam daj spokoj, zachowalas sie jak zakmpleksiona idiotka, co z tego ze tak powiedzial? przeciez babka jest na ekranie, zreszta jak mu nie ufasz to po co to ciagniesz

Gość onlysad
wiedzial ze nie czuje sie przy nim atrakcyjnie-a zapewniam ze jestem ladna i mam powodzenie, no ale on mnie nie docenial wiecznie krytykowal.... gdy wracalismy do domu kazal mi wypierdalac z auta--to juz po zerwaniu po tej akcji... wysiadlam i sie poplakalam prosil bym wrocila a ja czekalam jak kretynka na przystanku i trzesalam sie z zimna i emocji.... wracal i prosil bym wsiadla odjechal ...wrocil znowu nalegal ze mnie jednak odwiezie i tak wygladal caly nasz zwiazek ciagla szaroanina i jechanie po moich emocjach no ale on mnie kocha.... chcialam mu pokazac jak sie czulam jak nowopoznanym laskom daje numer i dalam jednemu typowi ktory za mna lata-taka afere odpierdolil ze nawet jego matka powiedziala ze zbyt impulsywnie zareagowal mysle ze on sie nigdy nie nauczy zabraklo w tym wszystkim szacunku nawet z pieknej i pewnej siebie kobiety nieodpowiedni facet potrafi zrobic zakompleksiona kure domowa bez wlasnego zdania

Gość Moim zdaniem skromnym
To musi być provo, żadna normalna babka nie pozwoli się tak traktować, a opisany facet to co najwyżej kocha swojego penisa a nie ciebie.

Gość onlysad
to nie prowo niestety to toksyczny zwiazek byl bylam zakochana i zaslepiona ustepowalam zawsze wbrew swoim przekonaniom dzis odnalazlam dume...pewnosc siebie i wolnosc ale i tak boli,,,,,

Gość klaczka123
up

e moj tak samo sie zachowuje :D napisze ci co by ci odpowiedział, a wiec tak" "każdy prawdziwy mężczyzna, czyli nie jakaś cipka miękka, obejrzy się za fajną laską" :] "a ty jesteś zakompleksiona" :]

ps moj tez lubi ole szwed, a raczej lubil dopoki jej nie zobaczyl na zywo jak tanczyla w sklepie nad morzem :] ale wtedy biegl zeby ją zobaczyć, ale biedna nie sptorstala jego oczekiwaniom

Gość klaczka123
e moj tak samo sie zachowuje napisze ci co by ci odpowiedział, a wiec tak" "każdy prawdziwy mężczyzna, czyli nie jakaś c*pka miękka, obejrzy się za fajną laską" :] "a ty jesteś zakompleksiona" :] ale Toba latwo manipulowac

Gość klaczka123
z Twojego postu wynika, ze lyknelas jego sposob myslenia

Gość klaczka123
mowisz o tym zupelnie tak jak o kupowaniu bulek w sklepie, czyli wg Ciebie wszystko jest ok

Gość klaczka123
skarbie o moja mature sie nie martw, po prostu zabrzmialo to tak, jakbys sie z nim zgadzala

Gość klaczka123
btw zastanawiam sie, po co czynicie aluzje do wyksztalcenia ? przeciez nikt od tego nie poczuje sie gorszy. coz, brak kokretnych argumentow prowadzi do bezsensownych wypominek. odzywaja sie wielcy absolwenci wyzszych szkol opierdalania

Ale tak serio to w sumie nie wiem co jest zlego w stwierdzeniu ze Ola szwed wyrosla na ladną laskę czy jakos tak? :P a te ze sobie lubi ludzi co poznal, zna, albo kiedys znal, oglądac na nk? duzo ludzi to lubim czy to faceci czy kobiety... Też mnie to wkurza, ale niech mi ktos logicznie wytlumaczy co wlasciwie w tym złego? Rzecz w tym, ze ma to zachowywac dla siebie czy co?

Gość zania26
Bo to przykre dla drugiej osoby, mozna zaczac sie porownywac. Komus moze wydawac sie to bezsensowne, ale tak wlasnie bywa. Komplementowanie charakteru nie niesie ze soba podswiadomego podtekstu seksualnego, natomiast urody-ma. I niech nikt sie nie oszukuje

No ale też niech nikt się nie oszukuje, że jakaś laska nie jest ładna. Jeśli Ty ją widzisz, obok jest facet, i Ty widzisz, że jest ładna, albo w ogóle wszyscy wokół widzą, bo zwraca uwagę swoim wyglądem, no to ciężko facetowi to ukryć, że niby w ogóle jej nie zauważył ;/ Co z tego, że powstrzyma się od komentarza? A raczej, że nie wypowie czegoś na głos? Jeszcze biedny się musi powtrzymywać od oglądnięcia się. Dla mnie też to żałosne, jak jakaś laska widzi jak Twoj facet się za nią ogląda, i sobie myśli: "wolałby mnie", albo "jestem lepsza od niej" ale i bez tego czasami wiadomo, kto lepiej wygląda.