Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawaleta

Można być z kimś bez miłośći?

Polecane posty

Gość anonimmmmm
To chcesz mieć taką chorągiewkę na wietrze która daje się złapać kiedy byle laska zakręci tyłkiem ;] i on już leci z wywieszonym ozorem ? ;] A może to tylko Twoja interpretacja ? Może jednak ona jest dla niego ważna ? Porozmawiaj z nim wprost albo dawaj subtelne sygnały i patrz czy nadal jest Tobą zainteresowany.

Gość po co chcesz byc z kims takim?
Kobieciarz, ruchajacy sie na lewo i prawo w ukladach bez zobowiazan. Tacy facececi nie nadaja sie do zwiazkow! Mozna ich przeleciec raz albo miec w ramach fucking friend i nic wiecej. Traktuja kobiety przedmiotowo i sa wyzuci z uczuc, jedyna "wartoscia" jest dla nich zamoczyc i poleca na kazda dziure, bo sa niestabilni emocjonalnie. Ta jego dziewczyna wie, ze puka ja, bo sie latwo daje czy jeszcze ja oszukuje?

Gość lawaleta
ona jest raczej ślepa. ma wokół siebie podobne do niej koleżanki, więc tym bardziej, a on robi wiele rzeczy pod nią, żebt się dalej dawala. tylko nie mogę pojąć, czemu tą jedną sobie wybrał. znaczy, ona mu się łatwo dawała od początku już i sama się pchała. więc była pod ręką, może dlatego z nią jest, bo nie musi szukać innej naiwnej.

Gość srtgset
chyba mozna. mama chlopaka mojej siostry powiedziała do meza przy moim rodzenstwie i rodzicach ze nie wyszła z miłosci za niego i ze go nie kocha. sa ze soba z przyzwyczajenia, mineły juz 23 lata odkad sa ze soba

Gość lawaleta
to chyba z powodu , że nie spotkała kogoś kto by ją pokochał i kogoś kogo ona by pokochała, ale to przykre. mam nadzieję, że fakt, że druga osoba cię kocha, przezwycięża pociąg seksualny do osoby którą tylko tak się traktuje.

Gość kobieciarz ma w dupie uczucia
drugiej osoby i chce tylko poruchac

Gość nigdy nie jest za późno
Można ale po co . Jeśli miłość była, pozostała rodzina to można żyć bez miłości dawnej dla ratowania rodziny. gdzieś może drzemie dawna miłość trzeba pogrzebać warto . Ale zaczynać bez miłości nie, nie przetrwa. miłość to siła. Kochasz wybaczasz, kochasz dajesz, kochasz żyjesz.ale musisz być kochana.

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.

Gość gość
nie macie doświadczenia w temacie, moja była tak się zachowała po prawie 6 latach są takie osoby co świetnie udają uczucia, coś jak psychopaci na zewnątrz ok, ale w środku nie dowiesz się do czasu co w nich siedzi

Gość gość
raczej socjopaci, zapraszają do "udanego" związku, są chętne? D:-)

Gość Karolina

Ja nie kocham partnera mam z nim dziecko.  Jestem z nim bo nigdy nie będę go kochać a ja zrezygnowałam z szukania ukochanego.  Zawsze zakochiwalam się bez wzajemności.  

Gość Gość

Ja bym nie był.

Gość szaarrriiikkk

Ty Staszek pozdrow Ide...hehe

Alicje tez