Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TeaTree

technologia zywności i żywienia- Poznań Uniwersytet Przyrodniczy

Polecane posty

Hej.Studiował/studiuje ktoś kierunek technologia żywności i żywienia na UNiwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu??? zaciekawił mnie ten kierunek.Studiował ktoś?to sa bardzo trudne studia?no i najwazniejsze pytania:czy poziom trudności przedmiotów takich jak CHEMIA i MATEMATYKA wykładanych na tej uczelni/kierunku jest wysoki?tzn czy trudno zaliczyć? Ja z chemii miałam 3 z trudem w liceum, a z matmy tez 3 jesli sie bardzo postarałam;p;p myslicie że dałabym rade to studiować? Aha i czy praca po tym jest??

Gość paniKa.
pracy po tym nie ma. i na tym Twoje rozważania się powinny skończyć.

Gość paniKa.
chemia i matematyka służy tam do odsiewu ludzi. ogólnie studia pracochłonne i nie ma po nich pracy. no może dla 3 absolwentów na rok.

Gość ewkaaaaaaa
studiowalam to przez rok, tyle ze na sggw i przenioslam sie na inny kierunek bo mialam dosc. Jesli Twoje zycie prywatne nie ogranicza sie do siedzenia w ksiązkach to odpusc sobie. Ja na pierwszym roku mialam rysunek techniczny, maszynoznastwo, analize matematyczną, fizyke, chemie fizyczną, chemie organiczną i nieorganiczną i mase innych przedmiotow. Ciagle kolosy(tygodniowo srednio 3-4), projekty, setki zadan domowych z matmy co tydzien. Jesli ktos nie jest scislym umyslem to te studia bedą dla niego koszmarem

no to dziekuje za wypowiedzi, juz przestałam sie nad tym kierunkiem zastanawiać;p

Gość Kontrol
MOze jak nie poznań to Leszno :) na rolnictwie jest specjalność przetwórstwo rolno-spożywne. Pokrewne do technologi żywności ponieważ jest wiele przedmiotów związanych z żywościom

Gość dffrtre
moja siostra to studiuje. wraca z uczelni, zjada cos na szybko i do nocy w ksiazkach. i tak dzien w dzien, weekendy od rana do nocy itd.

Gość gość
Ja skonczylam te studia i je sobie bardzo chwale. Owszem na poczatku moze wydawac sie, ze jest sporo do nauki ale na prawde nigdy nie musialam spedzac miesiecy nad ksiazkami. Po skonczeniu wszytsko uklada sie w logiczna calosc. Perspektywy po tym kierunku sa bardzo dobre zarowno w PL jak i za granica

Gość gość
Ja również studiowałam na UP w Poznaniu i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru! Prestiż i nowoczesność, profesjonalna kadra dydaktyczna i uznany dorobek naukowy potwierdzają czołowe miejsce poznańskiego uniwersytetu przyrodniczego w kraju i znaczącą pozycję na arenie międzynarodowej.:) Zostawiam trochę informacji dla zainteresowanych: http://study4u.eu/uczelnia/95-uniwersytet-przyrodniczy-w-poznaniu Polecam!