Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdsfs

PROBLEM W MAŁŻEŃSTWIE

Polecane posty

Gość fsdsfs

mam 2 letnie dziecko chodzi o to że między mną a meżem wogóle się nie układa tzn stał się dla mnie taki oschły nieczuły nie zaniedbałam go z powodu dziecka wręcz przeciwnie chce z nim spędzać czas czasem teściowa zaproponuje żeby go wziąć na weekend to się zgadzam byle byśmy spędzili chwile razemn on twierdzi że jestem zaborcza i zazdrosna ponieważ na nic mu nie pozwalam .. wykrzyczał mi że on ma prawo mieć koleżanki i czasem z nimi pogadać siedzi na portalach internetowych zakłada konta nie ,nie szuka panienek tylko gada ze znajomymi jeśli włącza telwizor to puszcza tylko teledyski.. mówi że on ma prawo gdzieś wychodzić beze mnie i mieć też własne życie i sprawy a ja mu wszystkego bronię ostatnio gdy usiadłam z nim z przodu to mi powiedział żebym poszła siedzieć do tył z dzieckiem do tego dochodzi to że on jest poprostu dla mnie strasznie bezuczuciowy stąd moje obawy o nasz związk a ja staram się jak mogę ciągle myśle o tym dlaczego taki jestem taka samotna w tym związku i przykro mi gdy on patrzy na inne a gdy ja się staram dobrze wyglądać to nawet tego nie zauważa.. nie wiem już co robić dobija mnie to bardzo.. co mi radzicie czy ja może przesadzam

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
a ile lat po slubie?

Gość fsdsfs
jesteśmy po ślubie 3 i pół roku

Gość fsdsfs
jesteście???

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
chmmmm...to dosc malo...okazuje ci jakkolwiek uczucia>???

Gość wnioskuje......
mi to wyglada na kogos na boku.....ale moze sie myle.......