onaaa87 0 Napisano Listopad 29, 2010 Hej mam pytanko czy ktoś może zna ginekologa w Poznaniu który wykonuje pełen zakres usług??? Z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
larysa3311 0 Napisano Grudzień 14, 2010 znam lekarza w poznaniu nazywa się Jędrzejczak Piotr ginekolog androlog. Przyjmuje w szpitalu na polnej i prywatnie na polanka16 w poznaniu. tel do niego to:601820212. Wysyła na badania robi laparoskopię invitro inseminacje i wiele innych w zależności od choroby paciętki. Sama się u niego leczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
larysa3311 0 Napisano Grudzień 14, 2010 znam lekarza w poznaniu nazywa się Jędrzejczak Piotr ginekolog androlog. Przyjmuje w szpitalu na polnej i prywatnie na polanka16 w poznaniu. tel do niego to:601820212. Wysyła na badania robi laparoskopię invitro inseminacje i wiele innych w zależności od choroby paciętki. Sama się u niego leczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosz.kaj Napisano Maj 23, 2011 ja znam tylko dr Bruszewskiego, jeden z lepszych imho w Poznaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ashogiajs Napisano Maj 4, 2012 też znam bruszewskiego, tzn chodze do niego regularnie i potwierdzam dobra opinie - jest w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka_skakankas Napisano Lipiec 30, 2012 Jak mieszkalam w Poznaniu to tez chodziłam do dr Bruszewskiego, teraz we Wrocławiu jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach