Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

od ostatniego spotkania sie nie odzywa..wejdziei powiedzcie co myslice??

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa
Z busu z Małopolski

Gość volga_jasnowidzaaa
ja z łódzkiego;)

Gość Niko1
Hehehe, podszyw widze. To trudno. Mam nadzieje, ze uda Ci sie znalezc tego, ktory bedzie Cie komplementowal, sprawial ze poczujesz sie wyjatkowo, zabieral Cie na spontaniczne randki. Moze ja tym kims bylem:)

Gość volga_jasnowidzaaa
moze tak a kolega sie może ejszce do mnie odezwie..dodał mnie do znajomych i jeszce nie usunął..jak to zrobił kochanek pewnej forumowiczki która sie zali tu na kafe;) hehhe jak nie "usunol" to jest szansa:D kurde ide spac bo o 6 trzeba wstac:D zycze Ci zebyś poznał jakś zabawna ślicznotke;)

Gość volga_jasnowidzaaa
up

Gość ghkfkfkg
odezwał się?

Gość volga_jasnowidzaaa
nie odezwał sie chyba nici z randki:D

Gość Kitoman
Za to ja jestem :)

Gość Ameliaaaaa
bo faceci tacy juz sa im sie wydaje, ze jak maja zamiar spotkac sie z kobieta np w srode , to wystarczy napisac lub zadzwonic godzine przed i tyle. Oni mysla, że my tak jak oni potrzebujemy 15 minut zeby sie uszykowac i wyjsc zdomu. Juz którys raz sie z tym spotykam, ze mi facet dzwoni po 16 , ze o 17 chcialby sie spotkac i jest wielce obrazony jak mu mówie, ze jesli chce sie spotkac chcialabym wiedziec odpowiednio wczesniej. Mam tez sporo rzeczy do zrobienia np. robie pranie albo jestem w trakcie sprzatania czy gotowania . Facet wiadomo .... szybki prysznic , ogoli sie , ubierze i jest gotowy w 15 minut. Kobiecie zajmuje to troszke wiecej czasu. Nie wszystkie siedza ubrane jak do wyjscia z pelnym makijazem , pachnace ..... i nic nie robia tylko czekaja na telefon od faceta .

Gość monte_monte
racja :) :) :)

Gość volga_jasnowidzaaa
pamietam w zezłe wakacja poznałam takiego aceta cud malina..cisteczko..i tez za drugim spotkaniem zwiął numer teleon anapisał o 18 w niedziele zebysmy sie spotkali o 20 ..odmówiłam bo jzu bym sie nie wyrobiła..miałam kaca itd..i wiecej sie nie odezwał a ten myslałam serio ze sie odezwie..tym bardziej ze od razu napisął, i po tym jak zagadałam na b tez d razu napisał, zaprosił do znajomyhc i skonkretyzoował termin spotkania stad moje zdziwienie;)

Gość volga_jasnowidzaaa
;O

Gość volga_jasnowidzaaa
:O

Gość faceci tak faktycznie maja
ze odzywaja sie w dzien spotkania i wielce zdziwieni, ze my chcemy wiedziec wczesniej :P. ja tak mam ze swoim...kochankiem :P. po prawie 4 latach nadal sie dziwi, ze ja chce wiedziec wczesniej kiedy dokladnie sie spotkamy