Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edddie

Kafeteria kontra Wizaż

Polecane posty

Gość edddie

Kafeteria to skupisko idotów ale też równych ludzi z ktorymi mozna poswintuszyc, pobluzgać a Wizaż to ułożone dziewuszki, które banują za jedno przekleństwo. Jak się coś napisze nie po ich mysli to jest wielkie poruszenie:classic_cool: ale co by nie mowic jednak to kopalnia wiedzy zwłaszcza mody i pomysłów. Bijcie się na gołe klaty:classic_cool:

Gość butelke zwrotne
Wizaż widziałem z daleka, jawi mi się jako forum wypacykowanych lachonów co przy powyższej propozycji bicia na gołe klaty było by fantastycznym forum. Tabun pięknych solaritas zderzających się cyckami 👄 jak ze snu.

na wizaz wchodze tylko jak szukam czegos konkretnego, faktycznie mnostwo tam madrych rzeczy, ale nie przepadam za takimi ,,dziewczynskimi" klimatami, lepiej sie czuje wsrod kfeteryjnych nieudacznikow (jako ze sama jestem srednio udana:) )

dokladnie, na wizaz trafiam jak wpisuje w google fraze która mnie interesuje :) Chociaż odnośniki do kafe też są.. Tam zawsze znajdziesz odpowiedzi.. Tutaj? też czasami bywa że jakaś w miare normalna osoba odpowie odpowiednio na pytanie :D Ja jednak wole kafe :D tu są jaja były i bedą :D Tam tylko dziewczynki przezywają każdego problem jak swój własny i tak w kółko :) A najczesniej tam wpadam jak chce poczytać recenzje jakiegoś kosmetyku lub poznać jego cene :)

nie ma to jak kafe, wizaz nadaje sie tylko do poczytania opinii o kosmetykach i ewentualnieo jakims waskim zakresie danego tematu :classic_cool:

Gość wizazankawierna!!!!!!!!!!!!!!!
ja wole wizaz,dziennie spedzam tam 2-3 godziny mojego zycia od 5 lat nie wyobrazam sobie zycia bez wizazu ,tam uciekam od mysli codziennych,problemow itp.ze smialoscia moge stwierdzic ze : Wizaż to moje drugie życie

Dla mnie takie porównanie nie jest w ogóle możliwe. Na kafe bardzo ciężko jest znaleźć kogoś z kimś można pogadać, tutaj ciągle robi się ze wszystkiego jaja, ludzie (a właściwie nicki) pojawiają się i znikają. Na wizażu jest bardzo dużo pomocnych osób, można nawet się lepiej poznać, pogadać o konkretnych problemach, ale też pitolić głupoty. No i kafe się kiedyś nudzi, wyrasta się z niej ;) przynajmniej ja tak miałam.

jak to nie ma z kim pogadac? :o a skad sie biora te wielotysieczne tematy? :o o wizazu nie bede sie rozpisywac bo wszystko zostalo juz napisane w innym topiku :classic_cool:

Mała menda, ja tam nie narzekam, mam tu z kim popisać jak i na kafe tak i maile.. Mogę z zadowoleniem powiedzieć że dostałam od kafe wszystko co oczekiwałam :D

no i nasze kochane podszywy, nic mnie tak nie rozsmiesza jak dobry podszyw :D

Ellinka, ale ile ich jest? Garstka. Tak naprawdę dobre czasy kafe minęły i to co jest teraz to już nie to samo. Ja ciebie pamiętam, powinnaś pamiętać jak było kilka lat temu i jak to sie zmieniło.

no ja az tak dlugo nie siedze na kafe- ze 4 lata? fakt, ze sporo osob sie wykruszylo, ale kafe to kafe.